Mašinsko pranje podova

Objavljeno: 25.3.2022. 15:30

Bez obzira da li su vaši podovi napravljeni od kamena, drveta, laminata ili pločica, mašinsko pranje podova u potpunosti prilagođavamo vrsti podnih obloga. Iskustvo i poznavanje podnih materijala omogućavaju nam individualni pristup svakoj površini. Efikasno vršimo usisavanje, odmašćivanje, uklanjanje tvrokornih zaprljanja, osvežavanje i poliranje vaših podova. Za podove koji trpe veliko opterećenje i visok stepen prometa ljudi, vršimo i impregnaciju, kao vrhunski vid zaštite podne obloge.


Najnoviju tehnologiju mašinskog pranja kombinujemo sa veoma delotvornim i ekološki prihvatljivim sredstvima za pranje, što je garancija da će vaš pod biti savršeno očišćen svaki put. Mašinsko pranje podova prati korak sušenja, te su površine spremne za upotrebu neposredno nakon obavljenog čišćenja.

KAKO SE VRŠI MAŠINSKO PRANJE PODOVA

Mašinsko pranje podova vrši se profesionalnim mašinama koje su fleksibilne i efikasno uklanjaju sve vrste nečistoća, bez mnogo truda. Ove mašine štede vreme i povećavaju ukupnu produktivnost. Zbog velikog protoka vode kroz koji curi iz njihovih mlaznica, može se efikasno dosegnuti do uglova koji ostaju neočišćeni standardnim ribanjem i čišćenjem.

Mašine koriste biorazgradive deterdžente, a odabir deterdženta prilagođavamo vrsti poda. Nakon mašinskog pranja vaši podovi će biti besprekorno sjajni i uglačani.

PREDNOSTI MAŠINSKOG PRANJA PODOVA

Podovi zahtevaju redovno čišćenje, a tradicionalne metode pranja i čišćenja često su neefikasne, zamorne i dugotrajne. Profesionalne mašine za pranje podova koje poseduje servis Master Clean 2001 ubrzavaju i olakšavaju proces uklanjanja nečistoća. Pored samog pranja, podove je moguće zaštititi završnim premazima i produžiti njihov životni vek i lep izgled.

Tokom mašinskog pranja podova koriste se manje količine vode nego za standardno čišćenje, dok je uklanjanje prljavštine i masnoća mnogo delotvornije i brže. Mlaznice mašina za pranje dopiru i do teško dostupnih mesta, gde se nečistoće često akumuliraju, kao što su uglovi, stepeništa i reljefne površine. Ostavljaju za sobom savršenu čistoću i sjaj, bez tragova ribanja. Mašinsko pranje podova zahvaljujući maloj količini utrošene vode smanjuje vreme potrebno za sušenje poda. Na taj način se minimizira mogućnost povreda, dok se pod može koristiti odmah nakon pranja.