Adresa: Filipa Pribakovića 104
36345, Jošanička Banja
Telefon:
060 4103 500 060 4103 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://masterclean2001.rs/
Aktivnosti: Čišćenje objekata
Hemijsko čišćenje i pranje
Ključne reči: dubinsko pranje namestaja - ciscenje i odrzavanje objekata - dubinsko pranje tepiha - dubinsko pranje automobila - masinsko pranje podova
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Master Clean 2001 je firma osnovana 2021. godine, od strane mladog vizionara Marije Pavlović. Marija je oformila Master Clean sa svega 20 godina, kao rezultat podrobnog istraživanja tržišta održavanja stambenih i poslovnih prostora. Uočila je sve nedostatke postojeće ponude, a zatim kreirala jedinstvenu strategiju sa maksimalnim učinkom.

Detaljnom analizom sa zaposlenima firme došli smo do zaključka šta naši klijenti žele – efikasnu i brzu uslugu, detaljnu i pedantnu, kvalitet i profesionalnost.

Očekivanja smo ispunili ponudom jedinstvenih metoda čišćenja i inovativnim mašinama koje olakšavaju i ubrzavaju proces našeg rada. Tome u prilog govori veliki broj zadovoljnih klijenata koji su i danas redovni korisnici naših usluga. Naš cilj su zadovoljni klijenti, zato činimo sve da vaše poverenje opravdamo i iz dana u dan budemo sve bolji.

Nemojte nam verovati na reč – testirajte naše usluge i uverite se u našu efikasnost na delu.


VICEROY KOPAONIK SERBIA

Od brojnih saradnji koje smo ostvarili u prethodnoj godini poslovanja naročito izdvajamo saradnju sa hotelom sa pet zvezdica – Viceroy na Kopaoniku. Naša saradnja započela je uslugama generalnog čišćenja tokom letnje sezone. Na obostrano zadovoljstvo, upravu hotela Viceroy je naša usluga toliko impresionirala, da trajno unajmljuju naše zaposlene na poslovima održavanja čistoće objekta.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
060 4103 500 060 4103 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon: