Adresa: Vojvode Stepe 189, Voždovac
Beograd, Srbija
Telefon:
011 2472 647 011 2472 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.ocnakucaprzulj.com/

Radno vreme

:
pon-pet: 9-19h sub: 9-15h
Aktivnosti: Optičarske radnje i očne kuće
Optička oprema
Ključne reči: očna kuća voždovac, optičarska radnja voždovac, optika voždovac, kontaktna sočiva voždovac, naočare za vid voždovac, naočare za sunce voždovac
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Sa našim radom počeli smo 2003. godine. Nalazimo se na Voždovcu i u svojoj ponudi imamo širok asortiman usluga za Vaše oči, od kontrole vida do izrade sočiva ili naočara.

U našem prijatnom ambijentu nudimo Vam kontrolu dioptrije koja se vrši kompjuterski najsavremenijim aparatima. Osim oftalmološkog pregleda, kod nas možete naći dioptrijske ramove renomiranih proizvođača po pristupačnim cenama. Pri odabiru naočara ili sočiva na usluzi Vam je naše profesionalno i ljubazno osoblje.U našoj ponudi je i veliki broj stakala, kao i zaštitna stakla vrhunskog kvaliteta koja se brzo i precizno digitalno ugrađuju. Kod nas možete svratiti bilo da su Vam potrebna stakla za noćnu vožnju, rad na računaru, UV zračenje ili antirefleks. U ponudi imamo optičke proizvode vrhunskog kvaliteta, poznatih robnih marki.

Izmedju ostalog u ponudi imamo i veliki izbor kontaktnih sočiva vodećih svetskih proizvođača kao što su: Dailies, Air Optix, B&L i drugi. Ako želite da istaknete prirodnu boju Vaših očiju ili da je u potpunosti promenite, nudimo Vam sočiva u boji, sa i bez dioptrije. Sočiva u boji, kao i sva druga mekana kontaktna sočiva mogu se nositi svaki dan.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 2472 647 011 2472 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon: