RATE

Saradnja sa DHI

Saradnja sa DHI

Nakon 39 godina iskustva i 50.000 klijenata širom sveta, DHI medicinski tim nudi revolucionarni Total Care System u SAD. Zahvaljujući kombinaciji otkrića istraživanja, dijagnostike i izbora brojnih tretmana omogućavamo primenu najboljih rezultata i tranu pomoć i podršku.

Naša klinika nudi široku paletu preparata, tehnika i tretmana za sve tipove gubitka kose. Od prvog kontakta sa DHI Total Care konsultantom, započećete trajan proces obnavljana kose i zadovoljavanja svih potreba nege i održavanja. U saradnji sa direktorom klinike i medicinskim stručnjacima, kreiraćete plan tretmana koji vama lično odgovara i koji osigurava trajne prirodne rezultate.

No Touch Technique je najsavremenija procedura obnavljanja rasta kose, koja vam je uvek dostupna. Ovaj inovativni metod je superiorniji u odnosu na tradicionalne metode, kao što je FUE (Follicular Unit Extraction).

DHI je kreirao mali aparat za implantaciju, nalik penkalu, kojim se presađuje jedan folikul, a bez potrebe za primenom forcepsa ili ekstenzivne asistencije obučenog lica. Zahvaljujući ovoh tehnici, folikul se brže razvija i omogućava rast kose, a kosa izgleda prirodnije. Osim toga, DHI implanter osigurava preciznost presađivanja, određivanja odgovarajuće dubine folikula i ugla prirodnog rasta kose, uključujući liniju rasta kose.

DHI No Touch Technique obezbeđuje regeneraciju kose u slučaju svih tipova ćelavosti i parcijalnog gubitka kose. Budući da tretiramo isključivo gornji sloj kože glave, potrebna je primena samo slabe lokalne anestezije. Tretman traje od tri do šest sati,a naši klijenti se obično vraćaju na posao narednog dana.

Naša No Touch Technique terapija obavlja se samo na DHI klinikama. Zato, nemojte da se podvrgavate invazivnijim tretmanima, koji daju nezadovoljavajuće rezultate, uz rizik oštećenja kože glave. DHI No Touch Technique obezbeđuje zdrav i prirodan izgled kose.

Razvijen 90. godina, primena lasera u foto-terapeutske svrhe je široko prihvaćena u poslednjoj deceniji. DHI s ponosom nudi medicinske usluge jedinim laserskim aparatom za obnavljanje rasta kose koji je odobren od strane FDA.

Naš laserski češalj je podesan i za kućnu primenu. Nakon popunjavanja aplikacije i sprovođenja programa tehnika korišćenja, koji su osmislili naši klinički specijalisti, moći ćete bezbedno i pravilno da koristite aparat i da pratite napredak lečenja. DHI Max program se obično sprovodi istovremeno sa drugim tretmanima (No Touch Technique), zbog čega su kvalitet kose, kako pre tako i posle procedure, značajno poboljšani.

DHI klinika nudi Angen IV liniju klinički formulisanih preparata za zdravu kosu, koji su na bazi prirodnih sastojaka karakterističnih za Mediteran (lovor, maslinovo ulje, semenke suncokreta itd.). Ovi losioni, šamponi i vitaminski preparati za topičnu primenu mogu da se koriste kao dodatak No Touch Technique ili laserskom tretmanu , ili samostalno, u bilo kom stadijumu gubitka kose. Jednostavni, prirodni i lako dostupni na tržištu, naši preparati nisu testirani na životinjama. Tražite informacije od našeg Total Care savetnika o početku tretmana i najboljem izboru Angen IV Hair Care preparata za vas.

RATE