RATE

SALON ZA MASAŽU BIO SANA

Salon za masažu “Bio-sana” radi već 13. godinu. U njemu rade veoma uspesno slepi i slabovidi fizioterapeuti sa završenom srednjom medicinskom školom i položenim stručnim ispitom. Trinaestogodišnje iskustvo u radu sa pacijentima čini nas dovojno stručnim za veoma kvalitetno i precizno određivanje problema sa kojim se suočavaju naši pacijenti.
Radimo isključivo medicinsku manuelnu odnosno relaks masažu. Trudimo se da naši pacijenti budu zadovoljni našom uslugom i našom ljubaznošću, i da to zadovoljstvo prenesu i drugim osobama. Salon je otvoren 1996. godine pod podkroviteljstvom Saveza slepih Srbije, Gradske organizacije Beograd, na inicijativu sve većih potreba kako članstva tako i klijenata radi zadovoljenja potreba jednih i drugih, a u cilju obostrane koristi. Tegobe sa kojima se najcešće suocavamo jesu spondiloza vratnog i ramenog dela, periartritis, skolioza, isialgija, gonartroza, artritis itd. Ekonomska kriza koja je prouzrokovala slabljenjem standarda naterala nas je da pokušamo da cene usluga koje nudimo budu pristupačne društvu u celini. Mozemo slobodno reci da smo najpovoljniji u gradu, ali ne na štetu kvaliteta. Kako se obim posla povećavao shvatili smo da moramo proširiti svoje kapacitete.
Na samom početku salon je zapošljavao četiri radnika, a vremenom se ukazala potreba za zapošljavanjem novih terapeuta. Salon trenutno broji šestoro terapeuta u stalnom radnom odnosu i jednog na određeno vreme. Naše iskrene namere jesu dobrobit naših klijenata odnosno pacijenata, u skladu sa čim se i trudimo da pružimo maksimum u odnosu na očekivanja.
Radnici salona su i članovi Gradske organizacije slepih Beograd.

Cene su pristupačne, a masaža (profilaktička i terapeutska, estetska i relaksaciona) kvalitetna, pouzdana i stručna. Ništa se ovde ne zasniva na slavi bez pokrića, na nedoučenosti ili priučenosti, već na solidnom i verifikovanom medicinskom znanju i na značajnom iskustvu.

U vremenima žurbe, stresa i brojnih obaveza pronađite nešto vremena i za sebe. Poseta našem salonu doprineće Vašem rasterećenju, većem poslovnom i svakom drugom uspehu i godiće Vašem psihofizičkom zdravlju.

Za dobijenu uslugu nećete platiti mnogo, ali ćete dobiti sasvim dovoljno i to na dvostruk način: pomoćićete sami sebi a daćete valjan doprinos zaposlenosti slepih i njihovoj Gradskoj organizaciji, a to znači i povećanju aktivnosti samih slepih.

Nađite vremena i pozovite: 011/2637293

RATE