RATE

Masaža za trudnice Obrenovac

0 pregleda/dan | Objavljeno: 29.03.2012. 16:33

Masaža je više nego poželjna svo vreme trudnoće, a sa pauzom od najviše mesec dana posle porođaja, veoma će činiti ženi da se oseća bolje.

U toku trudnoće se javljaju potpuno nove senzacije, promene na telu, a poseledica su rada hormona, napetosti kože koja mora da napravi mesto novom biću koje raste u utrobi majke.

Masaža je divan način da se pomogne budućoj majci da savlada osećaj umora i napetosti tela a izvodi se osnovnim pokretima terapeuta, veoma brižnim i punim ljubavi za dva bića. Ni jednog trena se ne sme zaboraviti činjenica da svu lepotu masaže, dobru energiju terapeta, svo vreme oseća to malo biće koje tek treba da se rodi. Na početku trudnoće, masaža se izvodi na potpuno klasičan način, dok sa rastom stomaka, klijentkinja više ne može da leži na stomaku, leđa se masiraju ležanjem trudnice, prvo na jednom a onda na drugom boku.

U početnoj fazi trudnoće, pokreti ruku terapeuta preko stomaka trudnice, moraju biti izuzetno nežni a trudnici će jako biti ugodno svo vreme trudnoće utrljavanje ulja u predeo stomaka, pomažući mu da bude elastičniji.

http://studiozivanovic.wordpress.com

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Mobilni telefon:
065 4290 744 065 4290 ... - Kliknite za broj
Telefon:

Prikaz ostalih popusta

RATE