RATE

DEPILACIJA

Drage moje dame, leto uveliko kuca na vrata, dolaze godišnji odmori, nosi se ležernija odeća, samim tim se otriva i veći deo tela. Hajde da pričamo o depilaciji. Radi se o uklanjanju neželjenih dlačica. Verujem da je većina vas probala razne metode. Topli vosak, hladan vosak, brijanje...dakle, ima dosta opcija, otkrijte koja vam najviše odgovara.

Ovo je dosta efikasniji metod od brijanja, mada opet trebate da čekate malo duži vremenski period da dlake dovoljno izadju na površinu kože kako bi bile spremne za uklanjanje. Prvo i osnovno što biste trebale da uradite pre depiliranja voskom(bez obzira da li je hladan ili topao) je da vam dlačice ne budu duže od pola centimetra(skratite ih makazicama pre tretmana), toplom vodom operite kožu kako bi dlačice omekšale a pore otvorile i osušite ih peškirom.

Pri depilaciji, opustite se (koliko je god to moguće, jer ako ste napeti, definitivno ćete osetiti jači bol). Pre nego što dodje do momenta čupanja dlačica, zategnite kožu rukama (to će vam najbolje objasniti vas kozmetičar). Pošto smo svi drugačiji, imamo različite tipove kože i pragove bola, najbolje bi bilo da sami okusite oba principa i izaberete onaj koji vam najviše odgovara

 Koji god princip izaberete količina slabijeg ili jačeg bola je neizbežna, nažalost. Ono što je dobro je to da se dlačice čupaju iz korena, ne rastu intezivno 2-3 nedelje, redje su, slabije i svetlije.HLADNI VOSAK- vosak se nanosi iz posebne patrone direktno na željeno mesto u smeru rasta dlake, a uklanja se trakicom u suprotnom smeru. Idealan je za područje ruku, nogu i nausnica.

Cenovnik
Depilacija celih nogu 500din
Depilacija prepona 300din
Depilacija ruku 300din
Depilacija nausnica 100din
Korekcija obrva 150din
Depilacija celog lica 300din

RATE