RATE
Adresa: Srbija
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://rs.jooble.org/
Aktivnosti: Zapošljavanje
Ključne reči: medicinska sestra - online - IT - web dizajn - vozač - čuvanje dece - hr - kuvar - pretraga poslova jooble - oglasi za posao jooble - pretraga poslova srbija - oglasi za posao srbija - posao u srbiji - pretraživač poslova srbija
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Jooble je međunarodna tražilica posla koju svakodnevno koriste milioni  ljudi u 71 zemlji sveta.

Kompanija posluje na tržištu zapošljavanja od 2006. godine. Tokom 14 godina svog postojanja, kompanija je od startupa koji su osnovali dva studenta prešla u globalnu platformu za zapošljavanje. Danas je Jooble jedna od TOP 3 najposećenijih lokacija na svetu u segmentu Poslovi i karijera prema SimilarWeb.


Misija Jooble je pomoći ljudima pronaći posao

Kompanija neprestano radi na tome da proces zapošljavanja učini što ugodnijim i bržim, kako za posloprimca tako i za poslodavca.

15 godina na tržištu

1 mlrd poseta godišnje

70+ zemalja sveta

25 jezika

Jooble svakodnevno prikuplja konkurse iz preko 250 000 resursa iz celog sveta. Izvori uključuju korporativne web stranice kompanija, društvene mreže, klasifikatori i druge izvore. Dakle, sve ponude za posao dostupne su na jednom mestu.

Danas Jooble je globalni partner LinkedIn-a i Google-a čija tehnologija pomaže u prevladavanju nezaposlenosti.Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

RATE