Adresa: Gandijeva 122V / Lokal 12
11070, Novi Beograd
Mobilni telefon:
060 4800 048 060 4800 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://oktavus.rs/

Radno vreme

:
Radnim danom: 09h – 17h
Subotom: 10h – 15h
Aktivnosti: Roletne, venecijaneri i tende
Ključne reči: pergole i sistemi zastakljivanja - tende - izrada pergola, staklenih sistema i ostalih pametnih rešenja za zaštitu od sunca - stakleni krov - staklena vrata - rolo garažna vrata
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Oktavus je firma koja se bavi izradom pergola i savremenih sistema zastakljivanja za zaštitu od sunca i ostalih vremenskih nepogoda. Ponuda sadrži sve na jednom mestu: najmodernije pergole, tende, staklene sisteme, stakleni krov i vrata, spoljne motorizovane aluminijumske venecijanere i garažna vrata.

Kompanija Oktavus je orjentisana na pronalaženje najboljih i najmodernijih rešenja za objekat, bilo da je reč o kući, dvorištu, bašti, terasi, poslovnom prostoru ili ugostiteljskom objektu.

Konkretno, Oktavus pomaže ugostiteljskim objektima da svedu gubitke na minimum, nudivši smart rešenja zaštite od sunca i kiše tokom cele godine, ujedno omogućavajući dodatan prostor i maksimalnu iskorišćenost istog. 

Prioritet je da se proizvede finalno rešenje koje u potpunosti zadovoljava potrebe klijenta i projekta. Zbog toga je Oktavus tim u direktnoj komunikaciji sa arhitektama, izvođačima radova i dizajnerima tokom celog procesa. Oktavus tim izlazi na teren i u saradnji sa projektantima istražuje najbolje solucije za datu konstrukciju po meri.

Kompanija Oktavus je tu da ispuni želje kreatora, ali i ponudi profesionalni savet koji će obezbediti optimalnu funkcionalnost i odgovarajuće rešenje za unikatni projekat. Oktavus tim ceni originalnost i kreativnost, zbog čega aktivno učestvuje u celom procesu.


Ne oklevajte da ih kontaktirate za bilo koje pitanje, informaciju ili pomoć. Popunite formular za upit i potrudiće se da vam se jave u najkraćem mogućem roku.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Mobilni telefon:
060 4800 048 060 4800 ... - Kliknite za broj
Telefon: