Adresa: Mladena Mitrića 2a
Beograd, Srbija
Telefon:
064 1179 408 064 1179 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.silaglasalogoped.rs
Aktivnosti: Poliklinike
Ključne reči: sila glasa, logopedija, govorno-jezička terapija, savetovanje, individualna terapija, grupna terapija, reedukacija psihomotorike
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Biljana Milošević, defektolog-logoped s ciljem da u partnerstvu sa vama otkloni sve one faktore koji provociraju teškoće u razvoju govora i jezika, u senzomotornom, kognitivnom i socio-emocionalnom razvoju i da utvrdi i aktivira vaše snage i prave adrese podrške za rešavanje problema.

Mnoga stanja, uključujući cerebralnu paralizu, autizam, razvojna kašnjenja i ostala, mogu prouzrokovati teškoće i zastoje u razvoju govora i jezika. Neka deca ne razumeju jezik. Neka deca razumeju ali nisu u stanju da efikasno komuniciraju usled poteškoća sa govorom. Ponekad se deca susreću sa izazovima u drugim oblastima, npr u gestikuliranju rukama ili mimičmon muskulaturom.

Govorno-jezička terapija je klinički program namenjen poboljšanju govornih i jezičkih veština i oralnih motornih sposobnosti. Deca koja ne raspolažu sposobnošću korišćenja govora ili/i jezika, mogu zahtevati rad na jasnoći izgovora ili na izgradnji jezičkih veština u smislu bogaćenja rečnika, usvajanu pravila na koji se grade rečenične strukture (uvek strogo poštujući kalendarski i mentalni uzrast) ili obuku kako da koriste asistivne tehnologije (kompjuteri i različiti softveri) preko kojih bi, posredno, mogli da izraze svoje želje, potrebe, misli, osećanja i namere.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
064 1179 408 064 1179 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon: