O nama

Objavljeno: 5.11.2020. 23:26

Optičarska radnja Lepši pogled nudi samo najbolje za zdravlje Vaših očiju.

U prijatnom ambijentu na Zvezdari dostupne su kompletne usluge za Vaš savršen vid: oftalmološki pregledi za decu i odrasle, veliki izbor dioptrijskih i sunčanih naočara, dioptrijska stakla, kontaktna sočiva… Lepši pogled optičarska radnja osnovana je 2013. godine, a o zdravlju očiju naših pacijenata brine dr Jasmina Prelić, specijalista oftalmologije sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa pacijentima različitih uzrasta. Zahvaljujući velikom broju autobuskih, trolejbuskih i tramvajskih linija, do nas možete stići brzo i lako iz različitih delova grada.

Sveobuhvatan očni pregled u ordinaciji Lepši pogled obavlja se prema najvišim standardima i upotrebom najsavremenije oftalmološke opreme, što garantuje precizno i pravilno određivanje dioptrije i oštrine vida. Nakon detaljnog pregleda, naš tim stručnjaka ponudiće najkvalitetnije rešenje za Vaš problem sa očima.

Optičarska radnja Lepši pogled odobrava različite mogućnosti prilikom plaćanja: čekovi, na rate putem administrativne zabrane, kartice… Posetite nas i uz stručne savete našeg ljubaznog osoblja izaberite samo najbolje za Vaš savršen vid.