Adresa: Gvozdićeva 18, Zvezdara
Beograd, Srbija
Telefon:
011 2401 437 011 2401 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci

Radno vreme

:
pon-pet: 11-19h
Aktivnosti: Optičarske radnje i očne kuće
Optička oprema
Ključne reči: optika zvezdara, oftamološka ordinacija zvezdara, očna kuća zvezdara, optička radnja zvezdara
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Optičarska radnja Lepši pogled nudi samo najbolje za zdravlje Vaših očiju.

U prijatnom ambijentu na Zvezdari dostupne su kompletne usluge za Vaš savršen vid: oftalmološki pregledi za decu i odrasle, veliki izbor dioptrijskih i sunčanih naočara, dioptrijska stakla, kontaktna sočiva… Lepši pogled optičarska radnja osnovana je 2013. godine, a o zdravlju očiju naših pacijenata brine dr Jasmina Prelić, specijalista oftalmologije sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa pacijentima različitih uzrasta. Zahvaljujući velikom broju autobuskih, trolejbuskih i tramvajskih linija, do nas možete stići brzo i lako iz različitih delova grada.

Sveobuhvatan očni pregled u ordinaciji Lepši pogled obavlja se prema najvišim standardima i upotrebom najsavremenije oftalmološke opreme, što garantuje precizno i pravilno određivanje dioptrije i oštrine vida. Nakon detaljnog pregleda, naš tim stručnjaka ponudiće najkvalitetnije rešenje za Vaš problem sa očima.

Optičarska radnja Lepši pogled odobrava različite mogućnosti prilikom plaćanja: čekovi, na rate putem administrativne zabrane, kartice… Posetite nas i uz stručne savete našeg ljubaznog osoblja izaberite samo najbolje za Vaš savršen vid.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 2401 437 011 2401 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon: