Adresa: Trg Republike 1
25000, Sombor
Telefon:
069 4377 112 069 4377 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.greentownapartments.com/
Aktivnosti: Privatni smeštaj
Ključne reči: apartmani Sombor - smeštaj Sombor - odmor Sombor
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

U srcu Sombora, zelenog grada, na adresi Trg Republike 1 u potpunosti je renoviran deo nekadašnjeg hotela u savremene i moderne, prirodi prilagođene apartmane. U okviru budućeg modernog  hotela apartmanskog tipa sa spa centrom otvoreno je pet luksuznih aprtmana.

Apartmani su uklopljeni u postojeću arhtekturu u duhu somborskog zelenila i njihov enterijer je napravljen na bazi  ljubavi prema Somboru kao Zelenom gradu. Četiri apartmana su urađena kao  četiri godišnja doba provedena u lepoti Sombora i njegove  okoline.

Sam ulazak u apartmane kroz predivno dvorište i pored jedinstvene sekvoje kroz šumski hodnik budi osećaj kao da ste u Sombor stigli kroz razdraganu prirodu  Gornjeg Podunavlja. 


Apartman Zima dočarava duh Sombora zimi, praporce sanki kroz okolne njive i bele somborske krovove prekrivene snegom.


Apartman Proleće unosi duh života i budjenje svih osećaja uživanja i raspoloženja. Predivnim mekim bojama bude osećaj zaljubljenosti.


Apartman Leto dočarava potpuno zelenilo Sombora i njegove okoline i pruža posetiocu dobro razloženje i daje odgovor zašto Sombor nazivaju Zelenim gradom.


Apartman Jesen dočarava lepotu somborske okoline u najberićetnijem godišnjem dobu.


Četiri godišnja doba su  luksuzni jednosobni apartmani sa izdvojenom spavaćom sobom veličine 40m2, savremeno dizajniranim kupatilom, grejanjem na fen kotlove, podnim grejanjem, klimom i neograničenom protočnom toplom vodom. Aparmani poseduju raskošnu spavaću sobu za odmor u dvoje i u drugoj prostoriji pomoćne ležajeve gde po potreb,i bez problema, mogu da se smeste još dve odrasle osobe.


Najluksuzniji apartman Bulka (hani moon) je 65m2 velik aprarman koji dočarava šetnju u dvoje kroz polja rascvetalih bulki somborske okoline i koji u parovima budi Sombirski duh ljubavi i zajedništva. 


Svi apartmani, a posebno Bulka, imaju predivan pogled na jedinstven park u kome svoje putnike još uvek dočekuju somborski fijakeristi.


Svi apartmani imaju flat-screen tv, kablovsku telviziju i besplatan bežični internet. Uz svaki apartman vezano je besplatno jedno parking mesto na zatvorenom parkingu.


Aparmani su takvi da kod posetioca izazivaju potrebu da Sombor mora da upozna kroz sva godišnja doba i da pored samog grada prodje i kroz njegovu okolinu.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
069 4377 112 069 4377 ... - Kliknite za broj
Telefon: