Adresa: Jurija gagarina 235, Novi Beograd
11131 Beograd, Srbija
Telefon:
011 7182 524 011 7182 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://autoskolavir.com/

Radno vreme

:
pon-pet 09-18h sub 10-15h
Aktivnosti: Auto-škole
Ključne reči: obuka vozaca novi beograd, auto skola beograd
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Osnovna delatnost A.Š. "Vir" je obuka vozača i polaganje vozackog ispita za sledeće kategorije: AM, A1, A2, A i B.

Obuka za A kategoriju poverena je instruktorima "starim bajkerima" , poznatim u svetu motociklizma, osnivačima  najveće moto zajednice u Srbiji bjbikers.

AM kategorija
Kategorija je dozvola za mopede, lake tricikle i lake četvorocikle kojima zapremina motora ne prelazi 50 ccm, a snaga ne prelazi 4 kW i koji ne ostavruju brzinu veću od 45 km/h. Obuka za AM kategoriju se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela a potreban broj časova zavisi od toga da li već posedujete vozačku dozvolu neke kategorije.

A kategorija
Kategorija je kategorija za upravljanje motociklima i teškim triciklima čija snaga prelazi 35 kW. Obuka za A kategoriju se može započeti sa navršene 23 godine (polaganje vožnje sa 24 godine) i sastoji se iz teorijskog i praktičnog dela sa fondom časova u zavisnosti od kategorije koju kandidat već poseduje.

B kategorija
Kategorija je dozvola za upravljanje putničkim vozilom, tj vozilima čija masa nije veča od 3.5 t i nemaju više od 8 mesta za sedenje ne računajući sedište za vozača. Teorijska obuka, polaganje teorijskog dela ispita i praktična obuka za B kategoriju se može vršiti sa navršenih 16 godina, a polaganje praktičnog dela ispita (polaganje vožnje) sa navršenih 17 godina. kandidat već poseduje.


Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 7182 524 011 7182 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon: