Adresa: Nemanjina 39
37000, Kruševac
Telefon:
037 204 650 037 204 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.autoskolakrusevac.rs/index.html

Radno vreme

:
Ponedeljak - Petak: 08h-16h
Subota: 08h-14h
Aktivnosti: Auto-škole
Ključne reči: auto skola krusevac, obuka za vozace krusevac, obuka vozaca krusevac, teorijska obuka vozaca krusevac, prakticna obuka vozaca krusevac
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

DOBRODOŠLI!

Škola za vozače Milan Marić d.o.o. nastala je kao kulminacija višedecenijskog rada njenog osnivača, koji se obukom kandidata bavi od 1982. godine. Iz ljubavi prema automobilizmu i želje da se mladi vozači edukuju o neophodnosti bezbedne vožnje, 2015. godine osniva Školu za vozače Milan Marić, koja nosi njegovo ime. Od tada do danas put koji smo prešli ne meri se samo kilometrima, već i kontinuiranim naporima da se obuka mladih vozača i njihova svest o svim prednostima i opasnostima vožnje podigne na viši nivo. Zadovoljni kandidati koji nas obilaze i godinama nakon završetka obuke su najbolje merilo uspeha i podsticaj da uvek pomeramo granice.

Naše iskustvo i vaše poverenje stvaraju savršene vozače!

Detaljnom teorijskom obukom kandidat se osposobljava u sigurnog i kulturnog budućeg vozača. Praktična obuka se vrši snimanjem svakog časa, gde se nakon završetka predhodnog i pre početka sledećeg casa, kandidatu ukazuju na njegove greške iz trećeg lica.

  • Prijatni uslovi za rad u savremenoj učionici
  • Stručni predavači i instruktori
  • Teorijska obuka po najvišim standardima
  • Praktična obuka na novim vozilima
  • Kratak ciklus obuke, bez čekanja
  • Plaćanje na rate

Škola za vozače Milan Marić d.o.o. vrši obuku kandidata za A1, A2, A i B kategorije. Teorijska obuka se obavlja u optimalnim grupama kako bi se održao kvalitet i zadovoljile potrebe svakog kandidata za znanjem. U savremeno opremljenoj učionici kroz interaktivan rad sa kandidatima predavač im praktično i teorijski približava procese na kojima se zasniva bezbedna vožnja.

Obuka kandidata se obavlja po najvišim standardima sa akcentom na kvalitetu, u saglasnosti sa programom Privredne komore auto škola Srbije, čiji smo član. Teorijska, kao i praktična znanja koja kandidati stiču su diktirana realnim situacijama koje će oni kao vozači morati da rešavaju, kao i svim neophodnim propisima, a za savesno i bezbedno učešće u saobraćaju. Naš kolektiv se sastoji od veterana u ovoj oblasti koji su postavili temelje obuke vozača u našem okrugu, kao i mladih i po istim rigoroznim standardima obučenim instruktorima, predavačima i ispitivačima. Znanje, stručnost i iskustvo su vrline kojima se mi ponosimo, i koje rado delimo sa drugima.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
037 204 650 037 204 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon: