Adresa: Milana Rakića 6-8 (ulaz i iz Bulevara kralja Aleksandra 179), Zvezdara
Beograd, Srbija
Telefon:
011 2431 063 011 2431 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.citymedik.rs/
http://www.facebook.com/citymedik.dijagnostika

Radno vreme

:
pon-pet: 8-20h sub: 9-17h
Aktivnosti: Rendgen
Magnetna rezonanca
Ključne reči: citymedik beograd - dijagnostika - radiologija, magnetna rezonanca - ultrazvuk - prevencija - doppler - rendgen dijagnostika
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

CITYmedik dijagnostika specijalistička ordinacija iz oblasti radiologije, osnovana je 01.11. 2017. godine u Beogradu. Ovaj dijagnostički centar visoko je specijalizovan za preglede magnetnom rezonancom, rendgenom i ultrazvukom.

Pregledi magnetnom rezonancom, u našem centru obavljaju se na aparatu Siemens Essenza, jačine 1.5T. Kao jedan od najsavremenijih aparata, opremljen svim zavojnicama neophodnim za snimanje čitavog tela, obezbeđuje visok kvalitet pregleda različitih organa i struktura u organizmu. Uz kompletnu tehnološku opremljenost i najsavremeniji softverski sistem, našim pacijentima je omogućena trodimenzionalna tehnika pregleda, zatim rekonstrukcije, kao i visoka rezolucija dijagnostičkih slika. I najvažnije, sve preglede magnetnom rezonancom radi tim lekara, specijalista sa višegodišnjim iskustvom i visokom reputacijom, kako kod pacijenata, tako i među svojim kolegama.

U našem centru obavlja se i ultrazvučna i Color-doppler dijagnostika. Kod nas je moguće uraditi sve vrste ultrazvučnih pregleda, kako unutrašnjih organa, tako i koštano-zglobnog sistema i mekih tkiva. Takođe se može uraditi i pregled protoka krvi kroz krve sudove.

Rendgen dijagnostika nezaobilazna je kao inicijalna metoda u snimanju srca i pluća, kod povreda koštano zglobnog sistema, urgentnih abdominalnih stanja kao i kod onkoloških pacijenata. Aparat koji poseduje CITYmedik je u mogućnosti da se lako transportuje do kućne adrese drugih ordinacija i bolnica.

U saradnji sa laboratorijom „Paster“ za sve naše pacijente omogućili smo uzorkovanje u samoj ordinaciji za kompletnu laboratorijsku dijagnostiku.

Potrebe pacijenata za nas su prioritet. Zbog toga smo njihovom zdravlju posvećeni na stručan, savremen i bezbolan način.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 2431 063 011 2431 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon: