RATE

Zaštita i pomoć porodici

Objavljeno: 8.4.2021. 03:50

Detektivska agencija ANONIMUS plus poseduje izuzetno iskustvo u sprovođenju privatnih istraga i svaki naš privatni detektiv je u obavezi da se postara da svaki slučaj koji preuzme naša detektivska agencija bude sproveden na vrhunski način. Ukoliko Vas muče sumnje da se vaš bračni partner upustio u preljubu i potrebna Vam je pomoć profesionalaca kako bi ste odklonili sve Vaše sumnje. Ukoliko ste zabrinuti i sumnjate da član vaše porodice ima problema sa bolestima zavisnosti od opojnih droga ill od kocke naša detektivska agencija je tu za Vas. Ukoliko sumnjate da je član vaše porodice zašao u krugove sumnjivih verskih grupa i organizacija. Ako ste u procesu razvoda i potreban Vam je dokaz o zajedničkom životu ili divljem braku, detektivska agencija ANONIMUS plus Vam može pomoći. Detektivska agencija ANONIMUS plus svojim klijentima obezbeđuje sve vrste dokaza - fotografije, video snimke i audio snimke koje apsolutno niko ne može poreći.

53% - procenat brakova koji se završavaju razvodom u Srbiji
74% - procenat muškaraca koji bi se upustio u preljubu ako ne bi bili uhvaćeni
68% - procenat žena koji bi se upustio u preljubu ako ne bi bile uhvaćene


Detektivska agencija ANONIMUS plus je sposobna da svojim klijentima obezbedi specijaliste za porodične, bračne i private istrage na lokalnom i nacionalnom području, kao i u inostranstvu. Posedujemo obimo iskustvo u privatnim istragama i naši klijenti su u sigurnim rukama. Želite da znate kako vaše dete provodi slobodno vreme? Član vaše porodice je zapao u poroke ili drugu vrstu problema? Želite da proverite da li je Vaš partner stvarno tamo gde je rekao? Detektivska agencija ANONIMUS plus Vam može pomoći da saznate istinu po svaku cenu.

Da li ste svesni podatka iz kriminalistike da su 90% delikvenata deca iz razvedenih brakova?

Deca iz razbijenih porodica koja više nisu imala oslonac u svojoj kući i u svojoj porodici pa su taj oslonac počali da traže na ulici, sa uličarima, delikventima, navijačima i kriminalcima? Ne dozvolite da Vaše dete postane deo te statistike. Delujte preventivno. Spasite svoje najbliže. Sprečite da Vaše dete dođe u mogućnost da jednim nesmotrenim potezom uništi svoj život zauvek! Svesni smo osetljive prirode ovakvih slučajeva kao i količine stresa koje ovakvi slučajevi i ovakve situacije nose sa sobom. Razumemo da krajnji ishod naše istrage može imati veliki uticaj na nečiji život i dalju sudbinu, i to uvek imamo na umu. Slučajevima ovog tipa se posvećujemo sa velikom pažnjom, razumevanjem i opreznošću. Jaka porodica je osnovna jedinka svakog zdravog društva. Bez jake porodice nema humanog razvoja i prosperiteta, stoga je neophodno preuzeti sve što je neophodno radi očuvanja iste. Iz tih razloga su ovakve vrste istraga najosetljivije za rad.

Sposobni smo da angažujemo detektive oba pola, u zavisnosti od prirode istrage. Kontaktirajte nas radi besplatnog razgovora, bez obaveza, da porazgovaramo o vašoj trenutnoj situaciji, i ponudimo Vam naš savet o najboljem pravcu daljeg delovanja kao i izboru najefikasnije metode za konkretan slučaj, sa ciljem da pronađemo rešenje koje je Vama potrebno. Prilikom rada na slučaju ni jedan privatni detektiv na terenu nema informacije o klijentu u čije ime se radi posao. Na ovaj način se štiti privatnost klijenta i mogućnost da dođe do "curenja" informacija se svodi na minimum. Detektivska agencija ANONIMUS plus brine o privatnosti svojih klijenata.

Naša istraga Vam može pomoći da otklonite sumnje koje imate i olakšate sebi, ili Vam obezbediti nepobitne dokaze, koji će Vam omogućiti da uklonite sve sumnje, da se suočite sa problemom i uspešno ga rešite. Bilo da je u pitanju porodični, bračni ili lični problem uvek ćemo se truditi da Vam pomognemo. Uvek je bolje da znate istinu ma kakva ona bila.

Svoje usluge uvek prilagođavamo klijentu, kao i situaciji, a naši iskusni detektivi mogu da ponude širok izbor metoda i načina za rešenje vaših problema, sa naglaskom na najefikasniju i najdelotvorniju metodu koja će dati maksimalne rezultate u optimalnom vremenskom periodu.

Ukoliko želite da razgovarate sa jednim od naših detektiva, u potpunom poverenju, molimo osećajte se slobodno da nas nazovete na 011/ 2835531 od 9:00h do 17:00h, od ponedeljka do petka, i 064/ 1199880 u bilo koje vreme. Nećete biti ni u kakvoj obavezi a svi saveti su dati na besplatnoj osnovi. Ukoliko Vam je potrebna naša asistencija u bilo kom smislu, budite slobodni da nas nazovete, za naše klijente smo tu 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

LInk ka ovoj stranici na web sajtu https://www.detektivskaagencija.rs/zastita-i-pomoc-porodici.php

Kao licencirana agencija, poslujemo isključivo u skladu sa zakonom o detektivskoj delatnosti, poštujući društveno prihvaćene moralne standarde, kao i poslovnu etiku. Svi sastanci, konsultacije i razgovori sa klijentima u našoj agenciji se zakazuju unapred putem kontakt telefona koje možete pronaći na našoj veb stranici.

RATE