RATE

Kako otkriti da li Vas partner vara?

Objavljeno: 18.5.2021. 13:38

Prevara. Preljuba. Neverstvo.

Tri reči koje niko ne želi da čuje.

Suočavanje sa prevarom jedna je najtežih životnih situacija sa kojom čovek može da se suoči. Iako niko ne želi da čuje da ga je partner prevario, jedina stvar gora od potvrde neverstva je život u neizvesnosti. Kada se jednom crv sumnje uvuče u vezu, teško ga je izbaciti. Međutim, uvek imajte u vidu da odluke donosite hladne glave, i kada ste sigurni u nešto, pa i u to, da vas partner vara.Ukoliko ste nažalost imali iskustva sa prevarom, sigurno ćete prepoznati neke od sledećih znakova:

Mnogo više vodi računa o svom izgledu
Odjednom dolazi do velike promene, on/ona ima novu frizuru, novi parfem je počeo/la da koristi, čak je izmenio/la i stil oblačenja… Uglavnom, vodi računa o svom izgledu mnogo više nego ranije, a ne želi da vreme provodi sa vama – to je obično znak koji ukazuje na preljubu.

Lozinke na svim uređajima
Do skora je vaša veza bila puna poverenja i bez problema ste mogli da pozajmite njegov/njen mobilni. Međutim, sada je vaš partner stavio lozinke svuda, od telefona do tableta…

To, naravno, može da znači i da mu treba malo privatnosti, ali i da ukazuje da sakriva nešto od vas.

Zabrinjavajuće je ako svaki put kada mu/joj telefon zazvoni, ode u drugu prostoriju, a takođe, nije dobar znak i ako se naljuti ako vas vidi sa njegovim/njenim telefonom u ruci.

Sva vaša pitanja shvata kao provokaciju
U skladu sa parolom da je napad najbolja odbrana, svaka rasprava, makar bila i obeznačajnim stvarima se pretvara u veliki konflikt. Nakon nje, on/ona obično mora da izađe napolje da se “izduva”.

Ovo je klasično prebacivanje odgovornosti – on/ona želi da opravda svoje postupke tako što okrivljuje vas.

Sve manje vremena provodi sa vama
Ranije ste svuda išli zajedno, od bioskopa do utakmica, a sada vaš partner traži bilo koji izgovor da negde ode bez vas.

Naročito je upećatljiv znak ako je on ranije retko izlazio napolje i vreme provodio ispred televizora, sada odjednom, ima zakazane “sastanke” svaki dan.

Ali, pre nego što partnera optužite za preljubu, pažljivo proučite dokaze.

Još neki znaci "upozorenja" mogu izgledati ovako:

  • iznenadno povećanje poziva sa nepoznatog broja telefona
  • sumnjivi pozivi na fiksni broj telefona.
  • često spustanje slušalice
  • iznenadno duže ostajanje na poslu ili poslovnih putovanja
  • partner optužuje vas za mogućnost afere (prebacivanje krivice)
  • nedostatak seksualnog interesovanja ili iznenadno abnormalno povećanje istog
  • izgubljena burma, uklanjanje fotografija iz novčanika
  • neobjašnjivo i neočekivana ponašanja i postupci
  • partner ima navike samaca (izlasci bez partnera)
  • vaša intuicijaDokazivanje preljube

Dokazivanje preljube je teško, zbog čega, ako naiđete na probleme u dokazivanju preljube, tada je pravo vreme da se konsultujete sa privatnom detektivskom agencijom. Detektivska agencija Anonimus plus ima dugogodišnje iskustvo u otkrivanju preljube, a veštine kojima njeni detektivi raspolažu mogu pomoći u prikupljanju dokaza koje će dokazati ili opovrgnuti sumnje da Vas partner vara. Takođe, agencija Anonimus plus, jedina u regionu ima ekskluzivnu ponudu "medena zamka" za preljubnike. 

Ukoliko ste zabrinuti zbog navodne prevare partnera, ili jednostavno želite da uklonite sve sumnje, možete kontaktirati detektivsku agenciju Anonimus Plus već danas kako biste popričali o ambijentu postavke medene zamke sa jednim od detektiva, u potpunom poverenju. Nazovite na telefone 011/ 2835531 od 9:00h do 17:00h, od ponedeljka do petka, i 064/ 1199880 u bilo koje vreme ili pošaljite e-mail. Nećete biti ni u kakvoj vrsti obaveze a svi saveti su dati na besplatnoj osnovi.


RATE