RATE
Adresa: Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 72
11000 Beograd
Telefon:
011 2835 531 011 2835 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.detektivskaagencija.rs
http://www.detektivskaagencija.rs/detektivske-usluge.php
http://www.detektivskaagencija.rs/privatni-detektiv.php
http://www.detektivskaagencija.rs/licence_i_sertifikati.php
http://www.detektivskaagencija.rs/gostovanja-u-medijima.php

Radno vreme

:
00:00h-24:00h
Aktivnosti: Obezbeđenje i detektivske usluge
Ključne reči: detektivska agencija - privatni detektiv - detektivske usluge - detektivska agencija beograd - detektivske agencije - privatni detektiv beograd - detektivske agencije u beogradu - detektivske agencije beograd - privatni detektiv cena - privatna detektivska agencija - agencija za pracenje - detektivska agencija cene - agencija za pracenje osoba
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Detektivska agencija ANONIMUS plus iz Beograda, Vaš najbolji izbor za profesionalnog privatnog detektiva u Srbiji. Detektivska agencija ANONIMUS plus je licencirana detektivska agencija, sa licencom broj 15-2631/4, izdatom od MUP-a Srbije, u skladu sa zakonom o detektivskoj delatnosti. Detektivske poslove obavljaju isključivo licencirani privatni detektivi, sa višedecenijskim iskustvom u bezbednosnim strukturama - BIA, VBA, UKP i SBPOK - direkcija policije. Detektivska agencija ANONIMUS plus sprovodi sve vrste detektivskih poslova i sposobni smo da pružimo profesionalne, diskretne i pouzdane detektivske usluge fizičkim i pravnim licima na teritoriji Srbije, kao i u inostranstvu. Naša reputacija najbolje govori o našem kredibilitetu. Spisak zadovoljnih klijenata naše detektivske agencije, kako iz Srbije tako i iz inostranstva, kao i preporuke istih su najbolji pokazatelji profesionalnosti i kvalitetne detektivske usluge koje detektivska agencija ANONIMUS plus pruža svojim klijentima. Detektivska agencija ANONIMUS plus je uvek tu za svoje klijente kao podrška, oslonac i neko na koga mogu računati u svakom trenutku, koliko god da je situacija kritična. Sve što detektivska agencija ANONIMUS plus radi za svoje klijente isključivo i po definiciji ostaje poslovna tajna.

Detektivska agencija garantuje privatnu i poslovnu diskreciju svojim klijentima.

Naša reputacija nastavlja da raste kroz stalne preporuke od klijenta koji su koristili naše usluge, videli naše rezultate, i znaju za našu diskreciju i integritet. Veliki deo zasluge za naš uspeh je činjenica da vlasnik detektivske agencije lično nadgleda i učestvuje u svakom slučaju od početka do kraja, što osigurava to da su svi zahtevi klijenta ispunjeni, i održava strogu poverljivost u osetljivim istragama. U mnogim istragama postižemo više nego što su naši klijenti očekivali i uvek se trudimo da opravdamo Vaša očekivanja ili da ih prevaziđemo. Naše cene su pristupačne i uvek radimo u okviru dogovorenog budžeta kako bi smo postigli što efikasnije rezultate za najkraći mogući vremenski period i po najmanjoj mogućoj ceni.

Znamo iz iskustva da ne postoje dva identična klijenta, slučaja, niti istrage. Stoga, naša detektivska agencija analizira svaki slučaj pojedinačno, zasebno, temeljno, a sve u cilju kvalitetnog savetovanja našeg klijenta o pravcu delovanja za koji verujemo da je najefikasniji i potencijalno najuspešniji, pre nego što započnemo istragu. Naš glavni cilj jeste da uvek obezbedimo najbolje rešenje za naše klijente. Naš kadar predstavljaju visokoobrazovani stručnjaci koji imaju iza sebe decenije iskustva, hiljade rešenih slučajeva i redovni su predavači na obukama i seminarima iz privatne bezbednosti.

Detektivska agencija garantuje profesionalnost pri pružanju detektivskih uluga.

Detektivska agencija ANONIMUS plus poseduje mrežu saradnika u Srbiji, zemljama regiona, Evropskoj Uniji, kao i u Sjedinjenim Američkim Državama, Južnoj Americi i Australiji. Naš tim privatnih detektiva je proveren i iskusan u sprovođenju profesionalnih istražiteljskih i bezbednosnih usluga raznih vrsta. U sigurnim ste rukama, verujte nam.

Često kada nas ljudi nazovu, to je prvi put da kontaktiraju sa privatnim detektivom, i mi to razumemo. Možete biti sigurni da naša detektivska agencija i svaki naš privatni detektiv sa svakim pozivom koji primimo postupa sa pažnjom, posvećenošću, i u potpunoj poverljivosti i da se sve informacije koje primimo od Vas koriste isključivo u poverenju i u potpunom skladu sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti kao i sa zakonom o detektivskoj delatnosti. Kada nas kontaktirate uvidećete da je naše osoblje puno razumevanja, da se sa njima lako razgovara, i da, pre svega, mi Vas slušamo jer znamo da je klijentov doprinos istrazi od izuzetnog značaja. Detektivska agencija ANONIMUS plus pruža mogućnost da na zahtev možete razgovarati i direktno sa vlasnikom detektivske agencije bez ikakvih obaveza.

Detektivska agencija Anonimus je licencirana detektivska agencija iz Beograda, sa glavnom kancelarijom koja se nalazi na Dedinju, u Beogradu. Agencija do sada ima preko 13 godina iskustva u poslovanju u sektoru detektivske delatnosti, sa više od 4000 uspešno rešenih slučajeva. Detektivska agencija Anonimus je agencija od poverenja, kredibiliteta i integriteta. Detektivske poslove obavljaju isključivo licencirani privatni detektivi, sa višedecenijskim iskustvom u bezbednosnim strukturama. Sprovodimo sve vrste detektivskih poslova i pružamo profesionalne, diskretne i pouzdane detektivske usluge fizičkim i pravnim licima na teritoriji Srbije, kao i u inostranstvu. Uvek smo tu za svoje klijente kao podrška, oslonac i neko na koga mogu računati u svakom trenutku, koliko god da je situacija kritična. Svi angažmani ostaju poslovna tajna. Što se tiče vrste i stepena tajnosti podataka, svi podaci do kojih detektivska agencija dođe u toku pružanja usluge smatraju se isključivo kao poverljivi podaci i tretiraju se kao poslovna tajna sa najvišim stepenom tajnosti i shodno tome, sa podacima se postupa u odgovarajućem maniru. Vremenski period za koji će se podaci smatrati poslovnom tajnom je 30 godina od dana potpisivanja ugovora. Što se tiče roka za čuvanje i upotrebe podataka, rok čuvanja podataka je 5 godina od dana potpisivanja ugovora o pružanju usluga, nakon čega će podaci biti trajno uništeni. Podaci će biti korišćeni jednokratno i to samo i isključivo u svrhu prikupljanja podataka, bez izuzetaka.

Detektivska agencija sarađuje sa privatnim klijentima, fizičkim licima, kao i sa korporativnim sektorom. Takođe poslujemo i kao podugovarači za druge detektivske agencije i agente. U mogućnosti smo da obezbedimo agente i lepšeg i jačeg pola ukoliko postoji potreba u konkretnom slučaju, u Beogradu, na teritoriji republike Srbije, kao i u inostranstvu. Naša agencija posluje isključivo u skladu sa zakonom o detektivskoj delatnosti republike Srbije koji je počeo da se primenjuje od 1 Januara 2017 godine.

Vaš problem je prioritet za našu detektivsku agenciju.

Ukoliko mislite da Vam mogu zatrebati neke od naših usluga, molimo kontaktirajte nas, popričaćemo o tome kako Vam možemo pomoći i dostaviti Vam potrebno rešenje. Možete nas nazvati na telefone 011/ 2835531 od 9:00h do 17:00h, od ponedeljka do petka, i 064/ 1199880 u bilo koje vreme ili poslati nam e-mail, i jedan od naših iskusnih privatnih detektiva će Vam odgovoriti u kratkom roku (najkasnije do 24 sata). Ukoliko Vam je potrebna asistencija u bilo kom smislu, budite slobodni da nas nazovete, detektivska agencija Anonimus i njeno osoblje Vam je uvek dostupno, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Molimo Vas da imate na umu da se svi sastanci u agenciji zakazuju unapred preko telefona, i nakon čega klijenti mogu doći u zakazanom terminu kako bi smo diskutovali o tome kako možemo da Vam pomognemo. Svi saveti, sastanci i konsultacije se održavaju na besplatnoj bazi.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 2835 531 011 2835 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
RATE