RATE
Adresa: Gajski put 37
11231 BEOGRAD
Telefon:
011 8040 425, 011 8651 131 011 8040 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.retocentar.com

Radno vreme

:
svaki dan 0 - 24h
Aktivnosti: Humanitarne i nevladine organizacije
Domaća radinost
Rehabilitacioni centri i ustanove
Ključne reči: rehabilitacija, odvikavanje, droga, alkohol, detoksikacija, restauracija nameštaja, autoperionica, besplatno
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

POSLOVI 1

Nevladina smo organizacija, sami se finansiramo preko poslova koje obavljamo gde svaka osoba na neki način doprinosi.Od kako je započet rad centra jedan od najznačajnijih poslova je prikupljanje polovnog nameštaja, garderobe i bele tehnike i prodaja istih u našim prodavnicama.Ovaj posao sačinjava glavni izvor prihoda.Zahvaljujući tome možemo da nastavimo da pružamo besplatnu pomoć osobama kojima je pomoć potrebna.Svi prihodi ostvareni kroz ove aktivnosti se ulažu dalje u izdržavanje i poboljšanje prevoznih sredstava, boravišnih uslova kao i u sve ostale aktivnosti u okviru centra.
Drugi izvori prihoda su: reciklaža gradskog otpada, prodaja predmeta iz nastavnih radionica (tapicerija, ručni radovi), donacije različitih firmi u prehrambenim proizvodima, građevinskom materijalu, proizvodima za održavanje kuća, kozmetike…
Zahvaljujući ovim prihodima možemo držati aktivnim postojeće poslove i otvarati nove.

PRIKUPLJANJE STAROG NAMEŠTAJA
Građani koji žele, pozivaju nas radi preuzimanja stvari koje im više nisu potrebne i na taj način nam poklanjaju, gde mi besplatno dolazimo i odnosimo. Kao poklon preuzimamo sve vrste nameštaja u solidnom stanju, odeću i obuću, belu tehniku, pa i do najraznovrsnijih sitnica kao što su ukrasni predmeti, knjige, posuđe…

RAD SA GARDEROBOM – MAGACIN
Jedan od bitnijih poslova koji obavljaju devojke je rad sa garderobom.Sva garderoba koja se primi na poklon od građana stiže do našeg magacina o kojem se brinu devojke .U magacinu se vrši selekcija stvari :garderoba, obuća, razni odevni ukrasi, posteljine, zavese …itd., pregledava se i odvaja ono što se kasnije prosleđuje dalje na prodaju.
Devojke takođe povremeno izlažu garedrobu na nekima od pijaca u Beogradu u zavisnosti od prilika i mogućnosti.

TAPACIRANJE, STOLARIJA
Prikupljeni nameštaj koji je u solidnom stanju razvozimo u naše prodavnice polovnih stvari. Neke komade nameštaja prebacujemo do naših radionica (tapicerija, stolarija) na daljnju doradu kao što je pretapaciravanje fotelja, stolica, raznih vrsta kreveta, obnova drveta kao što je bajcovanje, lakiranje, a nekad preradimo i neki stari komad nameštaja.

RECIKLAŽA OTPADA
Kada je u pitanju bela tehnika, proverava se da li je u ispravnom stanju za daljnju prodaju.Neka bela tehnika se popravlja, dok uglavnom svi takvi predmeti se dalje recikliraju i pripremaju za prodaju na otpadima.

PODELA INFORMATIVNIH LETAKA
Jedan od poslova koje obavljaju devojke je upravo podela informativnih letaka na području Beograda u vezi prikupljanja polovnih stvari i poslova koje obavljamo sa brojevima telefona na koje mogu da nas kontaktiraju.
Na taj način obaveštavamo i upoznajemo građane o postojanju centra i prikupljanju starih stvari, i najbitnije o razlogu zbog kojeg danas sve ovo radimo.

KADA NAS GRAĐANI POZIVAJU TAKOĐE OBAVLJAMO:
SELIDBE – ČIŠĆENJA – UTOVAR – ISTOVAR – ODVOZ ŠUTA

SVI POSLOVI I USLUGE KOJE OBAVLJAMO U CENTRU NISU KRAJNJI CILJ, VEĆ SREDSDTVO U
DUGOTRAJNOM PROCESU IZLEČENJA ZAVISNIKA.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 8040 425, 011 8651 131 011 8040 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
RATE