RATE
Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 128/lokal 6601
11070Novi Beograd
Telefon:
011 2671 731 011 2671 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.myoart.rs

Radno vreme

:
pon-sub: 7-22h
Aktivnosti: Rekreativni centri, aerobik, fitnes, teretane, yoga
Sportske škole, društva, udruženja i klubovi
Ključne reči: sportski centar, fitnes centar, vežbe sa trudnicama Novi Beograd, personalni treninzi Novi Beograd, individualni treninzi Novi Beograd, podizanje nivoa energije, otklanjanje deformiteta, mršavljenje, zdravo mršavljenje, fizička forma, regulacija telesne mase, kondicioniranje Novi Beograd, kondiciona priprema sportista
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O NAMA

Fitness tim SK MyoArt-a Vam pruža mogućnost da najsavremenijim trenažnim metodama postignete najbolju fomu. Mi smo tim koji maksimalno ulaže energiju da Vam organizuje vežbanje u skladu sa Vašim potrebama i mogućnostima. Naš rad se zasniva na individualnom pristupu gde svakom pojedincu poklanjamo svu našu pažnju i činimo sve, sa jedne strane da postignemo zahtevani rezulat, a sa druge strane da Vam vežbanje učinimo ugodnim. S obzirom na današnji tempo i uslove života, smatramo da je vežbanje lek koji sadrži sve potrebne sastojke za odbrambeni sistem ljudskog organizma. Međutim, da bi imalo potpuni efekat, vežbanje mora biti pažljivo i smisleno programirano.

Cilj fitness tima je da Vam pomogne da se oslobodite kako viška kilograma, u koliko je to potrebno, tako i stresa, deformiteta, bolova i da smanjite rizik od pojave genetski prenosivih i ne prenosivih bolesti.

Sport tim SK MyoArt-a za razliku od rekreativnog vežbanja pomaže sportistima na svim poljima kondiciske pripreme, oporavka nakon povrede, oporavka nakon teških utakmica, mečeva, takmičenja. Radi na polju poboljšanja “performansi” jednog sportiste. Planiranju mezociklusa, makrociklusa i mikrociklusa. Dostizanju sezonskog “pika” forme.
Takođe sport tim radi na raznim školicama sporta. Selekcijom, proverom i usmeraanjem dece na sport. Testovima snage, izdržljivosti, brzine, gipkosti. Dijagnostikom sposobnosti, …

Cilj sportskog tima jeste da okupi talentovanu decu i sportiste i da od njih izvuče maksimum sposobnosti, ali i da im pomogne na polju obrazovanja.

Kinološki tim Sk MyoArt-a se brine o Vašim ljubimcima. Smeštaj, hrana, nega, socializacija, klasična dresura samo su neke od ponuda. Rado ćemo Vam pomoći da prevaziđete problem sa svojim psom.

Cilj kinološkog dela tima je da počne da stvara kvalitetne pse željne za rad i pomogne u promeni svesti ljudi ka ovoj vrsti.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 2671 731 011 2671 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
RATE