Malavit - prirodni antiseptik

Objavljeno: 23.12.2021. 10:48

Malavit je jedinstveni prirodni antiseptik koji je stvoren na Altaju pre više od 25 godina, i koji predstavlja efikasno sredstvo za uništavanje zaraznih klica različitog porekla. 

Malavit je potpuno prirodno sredstvo koje sadrži ekstrakt lekovitog korenja i trava, čemu i duguje svoje blagotvorno dejtsvo za oboljenja gornjih respiratornih delova, usne duplje, različite probleme sa kožom, kao i druge zdravstvene tegobe.

Ovaj antiseptik je odavno poznat u Rusiji kao pouzdano prirodno sredstvo sa izraženim antibakterijskim, antivirusnim, antigljivičnim, antihistaminskim i protivupalnim dejstvom.

Tvorac Malavita je Dvornikov Viktor Mironovič – doktor bioloških nauka, profesor medicine, akademik ruske i evropske akademije prirodnih nauka. 

Ukazom predsednika Rusije Vladimira Vladimiroviča Putina mu je dodeljeno zvanje “počesni pronalazač Ruske federacije”. Patrijarh moskovski i cele Rusije Aleksije II dodelio mu je orden svetog Sergeja Radonješkog. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja kako u Rusiji tako i u drugim zemljama sveta.

O njegovom kvalitetu ovog prirodnog antiseptika najbolje govore pozitivna iskustva korisnika, ali i niz priznanja osvojenih na kongresima širom sveta.

Putem shop-a Haralampije prirodni antiseptik Malavit vam je dostupan u vidu krem-gela i koncentrovanog higijenskog rastvora.

Malavit je proizvod koji je nagrađivan sa preko 70 nagrada na svetskim konkresima u Rusiji, Švajcarskoj, Nemačkoj, Belgiji, Francuskoj, Kini, Maleziji, Bugarskoj, Arapskim emiratima i brojnim drugim zemljama.

  Prirodni antiseptik Malavit je višefunkcionalno naturopatsko sredstvo koje se odlikuje brojnim prednostima.

  • Proizvod je 100% od prirodnih sastojaka.
  • Najefikasniji je kod akutnih i hroničnih upalnih procesa kože i sluzokože.
  • Nije toksičan, nema kumulativnih svojstava.
  • Deluje na brzo zarastanje rana i protiv svraba i ima protivupalno, dezodorišće, analgetičko i izraženo anti-edematozno dejstvo. Nema embriotoksično i teratotogeno dejstvo, mogu ga koristiti deca i trudnice

  Indikacije za upotrebu Malavita su brojne što je potvrđeno kliničkim studijama u vodećim medicinskim i naučnim institucijama u Rusiji. Ovaj prirodni antiseptik možete koristiti za:

  • Upalna oboljenja gornjih respiratornih puteva: akutne virusne infekcije, grip, angina, hronična upala grla i nosa (rinitis)
  • Oboljenja usne duplje, desni (gingivitisi, afte, parodontoza, komplikacije posle stomatoloških intervencija)
  • Oboljenja spoljnjeg slušnog kanala i srednjeg uha (akutni i hronični otitis)
  • Povrede mišićno skeletnog sistema (kontuzije,istegnuća,prelomi,hematomi)
  • Neuritise i neuralgije
  • Akne, opekotine, dekubitusi, rane, gljivice noktiju (onihomikoza), promrzline, posekotine,ogrebotine, povećano znojenje, ujedi insekata
  • Akušerstvo i ginekologiju (vaginoze, kandidijaze, cervicitisi)
  • Virus herpesa tipa I i II

  Pogledajte ponudu Malavit proizvoda u našoj online prodavnici: Proizvodi od Malavita