Adresa: Petra Lekovića 74/a
Beograd, Srbija
Telefon:
061 6097 347 061 6097 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://studioradjenovic.rs/index.html

Radno vreme

:
pon-pet 09-21h, sub 09-15h
Aktivnosti: Škole stranih jezika
Ključne reči: kursevi stranih jezika beograd, studio stranih jezika beograd, strani jezici beograd, skola stranih jezika beograd, online nastava stranih jezika
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Studio Rađenović

Studio stranih jezika, bavi se izvođenjem visokostručne nastave stranih jezika i podučavanjem dece, omladine i odraslih u oblasti stranih jezika prema najsavremenijim evropskim standardima. Studio pruža mogućnost polaznicima da nauče strani jezik i da svoje znanje primenjuju u životnim situacijama, a sve to uz korištenje pogodnosti svakodnevne komunikacije sa govornicima raznih stranih jezika.

Kursevi Studija Rađenović su prilagođeni potrebama polaznika, bilo da je reč o individualnoj nastavi ili radu u grupi. Konstantno pratimo napredovanje polaznika kroz kroz testove i samoevaluaciju, a pored toga pružamo priliku polaznicima da se pripreme i prijave za polaganje internacionalno priznatih sertifikata za poznavanje jezika.

Programi rada su prilagođeni uzrastu i nivou znanja, i bazirani su na preporukama Zajedničkog evropskog okvira za učenje i podučavanje stranih jezika Saveta Evrope (Common European Framework of Reference for Languages). Nastava je bazirana na komunikativnom pristupu koji polaznike tečajeva usmerava da sva svoja znanja koriste pre svega pri usmenom izražavanju.

Pored udžbenika, u radu koristimo mnogo dodatnog materijala, interaktivne vežbe i audiovizuelnoe materije, da bismo pomogli polaznicima u usavršavanju četiri jezičke veštine: govor, pisanje, razumevanje i čitanje kroz aktivno učešće u nastavi. Kroz profesorsko usavršavanje, razne seminare i radionice predavači Studija Rađenović se trude da obezbede visoki standard u nastavi jezika. U Studiju stranih jezika Rađenović vršimo usluge prevođenja standardnih kao i stručnih tekstova.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
061 6097 347 061 6097 ... - Kliknite za broj
Telefon: