RATE
Adresa: Kneza Višeslava 36
11030 BEOGRAD
Telefon:
011/354-1669, 354-1604 011/354-1... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Faks:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.menssana.co.rs

Radno vreme

:
pon-pet: 9-20h
sub: 9-14h
Aktivnosti: Bolnice
Poliklinike
Ključne reči: estetska hirurgija, plastična hirurgija, presadjivanje kose, Čukarica, menssana, liposukcija, maksilofacijalna hirurgija, labaratorija, ultra-zvucna dijagnostika, kardiologija,hemijski piling,uklanjanje fleka,uklanjanje pega,uklanjanje ožiljaka,tretman lica,voćne kiseline,piling,uklanjanje mladeža
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

SPECIJALNA BOLNICA

Specijalna bolnica Menssana

Ordinacija je osnovana 1993 godine sa namerom da se bavi estetskom hirurgijom, što jeste osnovna delatnost i kao takva ordinacija je jedna je od prvih na ovim prostorima. U medjuvremenu kako bi se zahtevima pacijenata maksimalno izašlo u susret ordinacija je proširila delatnost i omogućila da se sve potrebne pripreme za operativne zahvate mogu da urade na jednom mestu te je u tu svrhu formirana prijemno dijagnostička služba sa laboratoijom, ultrazvucnom dijagnostikom i kardiologijom na taj način smo pacijentima obezbedili maksimalnu udobnost i diskreciju.

U cilju što boljeg rezultata 1998. godine uvodi se ultrapulsni operativni laser jedini ovakve vrste na ovim prostorima. Na taj način se postiže tehnološki i stručni nivo na visini svih savremenih svetskih standarda.

Udobnost i ljubaznost prilikom dolaska su prilagodjeni visokim zahtevima i različitim potrebama te je sve podredjeno pacijentima i diskreciji, a stručni nivo i savesnost su doprineli kranje dobrim rezultatima.

Dobri rezultati i ugodan boravak su rezultat pre svega visokog stručnog nivoa svakog pojedinca koji ima zadatak da pruži pravu informaciju i uslugu, a naročito iz oblasti estetske hirurgije koja je najviše zastupljena.

Dobro opremljena operaciona sala sa nezaobilaznim laserom čini srž visokostručne i kvalitetne usluge, a apartmani za uglavnom kratak oporavak i pored toga što nisu izgledom bolnički pružaju svu potrebnu udobnost i sigurnost.

Za sve dalje informacije molim vas da se obratite telefonom ili pismeno te ćemo se truditi da u što kraćem vremenskom roku udovoljimo Vašim zahtevima.


Poklanjanjem poverenja “Mens Sani” poklonili ste poverenje iskustvu, novim tehnologijama i stalnom stručnom usavršavanju.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011/354-1669, 354-1604 011/354-1... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Faks:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
RATE