Profesionalne Web Dizajnerske Usluge

Objavljeno: 15.3.2022. 15:00

Nudimo profesionalne usluge veb dizajna po povoljnim cenama kako bismo pomogli vašem preduzeću da privuče više posetilaca!

Izrađujemo web sajtove za gotovo sve vrste kompanija. Bilo da posedujete agenciju, vilu, restoran, frizerski salon, muzički klub, bavite se proizvodnjom, pružate razne zanatske usluge ili ste predstavnik ustanove…Kreiramo web/ online prodavnice – Ako želite da omogućite potrošačima da kupuju direktno preko vašeg sajta, mi ćemo pokrenuti vašu web prodavnicu.

Web dizajn

Svaki dizajn mora pratiti nove trendove, biti modernog i kvalitetnog sadržaja, što će odmah uticati na sposobnost vašeg sajta da privuče posetioce.

Naš proces izrade web stranica je fokusiran na rad sa Vašim poslovnim ciljevima, kako bi se osigurao najviši nivo povrata investicije. Mi smo tu da vas podržimo od početnog razvoja, kroz razvoj web sajta i kasnije – internet marketing, bezbednost i održavanje.

Fokusiramo se na naše klijente, a to je ključna tačka našeg dizajna.

E- Commerce

Gradimo digitalno iskustvo kupovine, kako bismo ispunili ambiciozne prodajne ciljeve za vaše poslovanje putem e-trgovine.

Web Templejti

Dešava se da Vam nije potreban kompletan web sajt, već samo jedna sekcija, strana… koju biste da dodate ili izmenite. Templejt je pravo rešenje. Zašto? Brzo je rešenje, efikasno, web sajt ne gubi na kontekstu, dizajnu i veoma je jeftino.

SEO Optimizacija

Cilj optimizacije sajta je da vaš sajt bude što bolje pozicioniran za sve one fraze u pretrazi koje vam mogu doneti neku konverziju. Sajt koji je optimizovan na pravi način sa sobom nosi povećanje posete. A što je najvaznije, to je poseta onih kojima je potrebna baš vaša usluga ili proizvod. I tu leži najveća moć SEO optimizacije sajta – ona direktno utiče na povećanje prodaje i upita za proizvod/uslugu koju nudite.

Podrška i Održavanje

Ažuriranje teksta, slika i grafičkih elemenata sajta

Backup sajta

Praćenje statistike posećenosti, analize i izveštaji

Rad na faktorima na sajtu radi poboljšanja SEO sajta

Konsultacije u vezi poboljšanja web sajta i njegove promocije.