Adresa: Jurija Gagarina 227
Beograd, Srbija
Telefon:
066 8668 652 066 8668 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.sbu-zadruga.rs

Radno vreme

:
pon-pet: 8-16h
Aktivnosti: Poslovne usluge
Ključne reči: omladinska zadruga, studentska zadruga, studentski poslovi, poslovi za studente
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Studentsko omladinsku zadruga SBU čini tim sastavljen od ljudi sposobnih da na siguran i kvalitetan način povežu omladince i poslodavce u potrazi za povremenim i privremenim poslovima. Članovi naše zadruge mogu biti srednjoškolci, studenti i nezaposlena lica do 30 godina starosti.

Cilj naše omladinske zadruge je da omogućimo članovima da na brz i profesionalan način dođu do velike ponude poslova, da rade i zarade, sve u skladu sa zakonom i propisima omladinskog zadrugarstva.

Takođe, cilj nam je da poslodavcima ponudimo veliku bazu radnika svih profila. Funkcionišemo kao “brzi servis” i veliki broj naših članova garantuje poslodavcima regrutovanje kvalitetnih radnika.

Okosnica naše ponude je najveća studentska zajednica u zemlji i regionu, Facebook grupa: Studenti beogradskih univerziteta – SBU

Facebook grupa ima veliki broj članova i svi članovi grupe su redovni studenti beogradskih univerziteta, starosti od 19 do 26 godina.

Pored ove glavne SBU Facebook grupe, SBU zajedenicu čine još 6 Facebook grupa napravljenih shodno interesovanjima studenata:

  • SBU Putovanja
  • SBU Kupujem, prodajem
  • SBU Diplomci
  • SBU Ljubimci
  • SBU Stanovi, domovi, kartice
  • SBU Poslovi
Facebook grupa SBU – Poslovi nastala je zbog velikog interesovanja studenata na temu studentskih povremenih i privremenih poslova, a trenutno ima 38.500 članova i taj broj svakodnevno raste.

SBU zajednicu čini ukupno oko 140.000 članova (zbirno u svim Facebook grupama), dok “jedinstvenih članova” imamo oko 65.000.

UKOLIKO TRAŽITE ILI NUDITE STUDENTSKI POSAO NA PRAVOM STE MESTU.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
066 8668 652 066 8668 ... - Kliknite za broj
Telefon: