O nama

Objavljeno: 29.10.2020. 22:05

Osnovna delatnost knjigovodstvene agencije SMINA je osnivanje svih vrsta firmi, likvidacija firmi i praćenje postupka osnivanja i likvidacije, kao i sve promene koje u toku poslovanja podležu registraciji kod Agencije za privredne registre.

Knjigovodstvena agencija SMINA pruža računovodstvenu uslugu koja je u potpunosti usklađena sa Zakonom o računovodstvu i reviziji i ostalim relevantnim propisima. Naš tim čine licencirane knjigovođe sa dugogodišnjim iskustvom u radu i vrhunskim preporukama.

Tokom niza godina uspešnog rada možemo da se pohvalimo da smo uspostavili odličnu saradnju sa Poreskom upravom i drugim državnim institucijama. Nastojeći da klijentima ponudimo maksimalnu podršku prilikom vođenja poslovnih knjiga, agencija SMINA svoje poslovanje prilagođava potrebama svakog klijenta ponaosob. Kako bismo uštedeli Vaše vreme, nudimo mogućnost dolaska po dokumentaciju na željenu adresu.

Sa ciljem da olakšamo Vaše prve korake u poslovnom svetu, knjigovodstvena agencija SMINA nudi uslugu osnivanja firme i kompletne knjigovodstvene usluge za prvi mesec, po najpovoljnijim cenama u gradu. Takođe, odobravamo specijalni popust od 5% na ugovorenu cenu, za svaki ugovor zaključen po Vašoj preporuci.