RATE

Usluge štampe

Objavljeno: 10.2.2021. 13:28

Vizit kartice

Vizitkarta je osnovna, i po mnogima najvažnija stvar u poslovnom svetu. Ona igra značajnu ulogu u ocenjivanju Vaše firme, pa bi zato trebalo obratiti posebnu pažnju na njen dizajn, izgled, ali i materijal od kojeg je izrađena. Rado ćemo Vam pomoći oko eventualnih nedoumica i pitanja. U ponudi imam preko 50 vrsta različitih luksuznih papira, gramature od 70g do 1100g papira. Vaša eleganta ili luksuzna vizit kartica će doprineti vašem uspešnom poslovanju.

Etikete

Nalepnice su mali komadi papira, ali najviše govore o Vašem proizvodu i nose najbitnije informacije na sebi, one su prave marketinške poruke. Vršimo štampanje etiketa za Vaše vino, rakiju, med i svaki drugi proizvod koji vi želite.

Letak ili flajer

Je raširen i pristupačan vid reklamiranja Vaše firme i Vašeg proizvoda. Ukoliko želite da potencijalnim kupcima prenesete veći broj informacija, izaberite opciju savijenog flajera, koji je u takvim okolnostima idealno rešenje. Poručite letke vrhunskog kvaliteta, u različitim veličinama i tiražima. Izrada je moguća u najkraćem mogućem roku.

Plakati

Plakati su vizuelno sredstvo za komunikaciju sa potencijalnim klijentima. Plakat ne sme biti pretrpan informacijama, njegov zadatak je isključivo da zainteresuje. Imate neke ideje, ali Vam nedostaje odgovarajući dizajn? Potrudićemo se da, zahvaljujući našim vizuelnim rešenjima i velikim iskustvom,  Vaša poruka stigne do što većeg broja klijenata i da bude što uspešnija

Kalendari

Dobro osmišljen i kvalitetno izrađen kalendar sa vlastitim slikama i dalje je nezamenljiv deo reklamnog materijala, jer ima praktičnu, estetsku vrednost. Odlican je deo reklamnog materijala jer traje cele godine. Mogućnost štamapnja kalendara je jako široka u svim pogledima počevši od dizajna preko raznik vrsta papira, pa sve do lajsni, spirala i listića.

Samolepljive PVC nalepnice

Samolepljive PVC nalepnice imaju nekoliko očiglednih prednosti, a jedna od najznačajnijih je mogućnost lepljenja na podlogu po izboru: pocinkovani lim, staklo, vozilo, zid…Samolepljive PVC nalepnice su vodootporne, otporne na sunčevo zračenje, UV zračenja, predviđena da traje vise godina bez ikakvih promena…

Roll up baneri

Učesnici sajmova, poslovnih konferencija, seminara i sličnih manifestacija često se susreću sa potrebom što efikasnijeg prezentovanja sopstvenih aktivnosti i potencijala. Za takve prilike, idealan vid reklamiranja su roll up baneri, jer su lako prenosivi i brzo se postavljaju bilo gde. Izuzetno su pogodni za isticanje i naglašavanje brenda ili promociju novog proizvoda. Mogućnost izrade u različitim dimenzijama.

Plakati velikih formata

Zainteresujte vašu publiku ili vaše potencijalne kupce na klasičan, vizuelni način. Plakati velikog formata su idealno rešenje kada je u pitanju promocija nekog dešavanja, koncerta, filmske projekcije, manifestacije ili uvođenje novog proizvoda na tržište. Plakati velikog formata koriste se i u unutrašnjoj i u spoljašnjoj upotrebi. U mogućnosti smo da izrađujemo plakate velikog formata po standardnim veličinama, pa čak i po želji.

Auto grafika

odnosno brendiranje vozila je štamparska delatnost koja se koristi u komercijalne i privatne svrhe. Brendiranje vozila se može izvršiti na svakom vozilu bilo da je to putnički automobil, motorcikl ili komercijalna vozila kao što su: kombi, pikap,  ili kamion. Za brendiranje automobila koristimo posebne vektorske skice vozila na kojima radimo brending, odnosno dizajn i pripremu za štampu. Proces se sastoji iz par koraka: dizajn, priprema za štampu, štampa folije i zatim montaža –  lepljenje

Cerade

Cerade se najčešće upotrebljavaju za spoljno reklamiranje. Zbog toga medij koji se koristi mora da bude otporan na sve atmosferske uticaje. Materijal na kojem štampamo reklamne sadržaje najviše liči na kamionsku ceradu. Montaža je laka zahvaljujući rupama (ringlicama) za pričvršćivanje. Ceradu možete istaknuti na raznim mestima – ispred Vašeg lokala, na saobraćajnoj raskrsnici, bilbordima… – mogućnosti su neograničene. Budite primećeni na najbolji mogući način!.

RATE