RATE
Adresa: Dunavska 29
22320 Inđija
(predmet dostupan osobama sa invaliditetom)
Telefon:
022 560 083 022 560 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Faks:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.muzilice-vitex-mms.rs

Radno vreme

:
pon-pet: 07-15h
Aktivnosti: Mašine za poljoprivredu i šumarstvo
Oprema za poljoprivredu
Ključne reči: Aparati za mužu
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

Proizvodnja aparata za mužu

DOO VITEX-MMS je privatna firma, koja je osnovana 1996 kao zanatska radnja za izradu delova od gume, plastike i metala . S vremenom, radom, upornošću i entuzijazmom osnivača i vlasnika kao i zaposlenih, mala radnja prerasta u preduzeće za proizvodnju, prodaju i servisiranje aparata za mužu krava,koza i ovaca. Bavimo se proizvodnjom aparata za mužu krava, koza i ovaca, proizvodnjom rezervnih delova za iste, prodajom i servisiranjem.
Svaki deo je izrađen od naj kvalitetnijih materijala, svaki deo pri izradi i ugradnji prolazi rigorozni pregled i kontrolu. Samim tim što preduzeće opstaje duži niz godina, dovoljno govori o kvalitetu naših proizvoda.Podatak da u dosadašnjem radu nismo imali niti jednu intervenciju u garantnom roku koji iznosi do 18 meseci, dovoljno govori o pouzdanosti naših proizvoda.
Primarni focus preduzeća je odlična posle-prodajna podrška i dugoročna prijateljska saradnja sa korisnicima naših usluga i proizvoda. Kako bismo garantovali našim klijentima pravovremenu i efikasnu servisnu podršku akcenat je stavljen na obučenost i opremljenost servisnog osoblja.

Pročitajte ceo tekst

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
022 560 083 022 560 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Faks:
Telefon:
Telefon:
RATE