RATE

Maloprodaja rinfuznih i konditorskih proizvoda

1 pregleda/dan | Objavljeno: 17.01.2022. 10:35

U okviru maloprodajne mreže poslujemo sa 17 objekata specijalizovanih za prodaju rinfuzne robe, na teritoriji Šapca. Sve nase prodavnice su konceptualno vrlo slicne, sa prepoznatljivim dizajnom enterijera.

Svi nasi proizvodi su svezi, proizvode se i dopremaju direktno iz nase proizvodnje svakog dana. Kao poseban proizvod, po cijem smo mirisu i kvalitetu prepoznatljivi preko 30 godina, izdvajamo nasu 'Promeks kafu' koju sveze przenu, meljemo na licu mesta i pakujemo za vas direkto iz mlina.


Pored toga, u okviru nasih maloprodajnih objekata, takodje nasu kafu mozete kupiti i u vakumiranom pakovanju. Nudimo vam 3 vrste naseg PROCAFE brenda, u zavisnosti od vaseg ukusa - DOMAĆA KAFA, STRONG i ROYAL.


Pored velikog izbora rinfuzne robe, pretezno nase proizvodnje, nudimo vam i siroku lepezu konditorskih proizvoda. Cenovnu konkurentnost dopunjujemo i redovnim akcijama i promocijama koje pripremamo za vas i na kojima nasi kupci mogu pronaci proizvode po povoljnijm cenama.

Posetite nas, osetite prijatnu atmosferu koju pažljivo negujemo godinama i proverite zasto je vec 30 godina 'Promeks' sinonim za kvalitet, ljubaznost i profesionalnost u svakom smislu!

http://www.promeks.co.rs/promek

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
015 375 150 015 375 ... - Kliknite za broj
Telefon:

Prikaz ostalih popusta

RATE