Adresa: Miloša Obilića 50
21480 Srbobran
(Entite pristupačan osobama sa invaliditetom)
telefon:
062 300 844 062 300 ... - Kliknite za kod
Mobilni:
Fax:
Telefon:
Telefon:
E-mail: kontakt
Web: http://smit.rs

radno vreme

:
Pon-Pet 8-16h
Delatnost: Alarmi i sigurnosni uređaji, interfoni, video nadzor
Ključne reči: Video nadzor, alarmni sistemi, kontrola pristupa, interfoni, motori za kapije
Recit, da ste oglas vidjeli na mojgrad.rs

o nama

SMIT.RS Media je mlada, moderna, porodična i, pre svega, prijateljski nastrojena firma koja se bavi projektovanjem, prodajom, montažom i održavanjem sigurnosnih i informacionih sistema. Fokusirani smo na klijente i učinićemo sve što možemo da obezbedimo našim klijentima pravo iskustvo kada je sigurnost i njihova bezbednost u pitanju, bilo da su to jednostavna kućna rešenja ili ozbiljna i velika poslovna rešenja. Dovoljno smo mali da bismo se brinuli o svim detaljima, ali smo dovoljno veliki da se nosimo sa svim izazovima.

SIGURNOSNA REŠENJA KOJA MOŽEMO DA VAM PONUDIMO:
  • video nadzor
  • alarmni sistemi
  • interfoni
  • kontrola pristupa
  • motori za kapije
  • segmentna garažna vrata

Kada je sigurnost i bezbednost u pitanju, tu nema kompromisa! Nudimo i instaliramo kvalitetne, jednostavne za korišćenje, estetski ugodne, a pristupačne sigurnosne sisteme. Distributeri smo poznatih sigurnosnih brendova koji kod nas stižu direktno od glavnih uvoznika u Srbiji što dodatno garantuje vrhunski kvalitet, preporučenu cenu od uvoznika i dostupnost potrebnih količina robe u svakom trenutku.

Naš cilj je da pružimo profesionalnu i izuzetnu uslugu, da obezbedimo pravu vrednost za novac i na taj način osiguramo našim kupcima najbolje iskustvo kupovine i najbolji rezultat.

Pročitaj celi tekst

Ponude i popuste na ovu temu