RATE
Adresa: Bulevar Cara Konstantina 80-82
18116 NIŠ
Telefon:
018 550 907 018 550 ... - Kliknite za broj
Faks:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci

Radno vreme

:
pon-sub: 08-16h
Aktivnosti: Građevinska preduzeća i usluge
Građevinski materijal i stovarišta
Ključne reči: stovariste gradjevinskog materijala, gradjevinski materijal, stovariste
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Stovariste gradjevinskog materijala "Jugosistem" prodaje na veliko i malo sledeci gradjevinski materijal:
- cement, armaturu, fert tavanice
- sve vrste opekarskih proizvoda - ciglu, blok, crep
- siporeks
- termoizolacione i hidroizolacione materijale - stiropor, mineralnu vunu,kondor
- drvenu gradju
- dimnjake
Preduzece "Jugosistem" doo je zastupnik sledecih brendova iz oblasti gradjevinskih materijala:
Holcim, Ytong, Tondach, Mladost, Schiedel.

Preduzeće “Jugosistem” d.o.o. osnovano je 1993. godine sa osnovnom delatnošću obrade betonskog gvožđa i izrade armature po specifikaciji. Prilikom osnivanja preduzeće nije imalo sopstveni poslovni prostor, pa je korišćen zakupljeni poslovni prostor preduzeća “Kopaonik” na Crvenom krstu. Kupovinom poslovnog prostora na Bulevaru Svetog Cara Konstantina, broj 80-82 (ispred Elektronske industrije), preduzeće proširuje delatnost na oblast prodaje i proizvodnje građevinskih materijala.

Danas, preduzeće “Jugosistem” na svom stovarištu distribuira i prodaje na veliko i malo sve značajne građevinske materijale za izgradnju i opremanje objekata, poseduje savremenu armiračku liniju za izradu armature kapaciteta 1000 tona u smeni godišnje i liniju za izradu montažne (fert ) tavanice kapaciteta 150 000 metara godišnje. Dugogodišnje iskustvo i stručnost u izradi armature preporučili su naše preduzeće kao partnera kod izgradnje objekata koji zahtevaju složene detalje armature, naročito kod objekata niskogradnje(mostovi i putna infrastruktura). Takodje, korišćenjem najkvalitetnijih materijala i posvećenošću detaljima preduzeće je prepoznatljivo po izradi veoma kvalitetnih fert tavanica.Pored toga, preduzeće se bavi izgradnjom i rekonstrukcijom građevinskih objekata kao što su izgradnja proizvodne hale i upravne zgrade sa infrastrukturom preduzeća “Obuća Pavle” u Beloj Palanci, izgradnja parohijskog doma u porti crkve Vaznesenja Gospodnjeg u Beloj Palanci, rekonstrukcija stare bolnice u Beloj Palanci, učešće u izgradnji stambenih objekata u Nišu i putne infrastrukture na regionu.

Za obavljanje delatnosti firma zapošljava 12 ljudi i raspolaže placem površine 7000m2, armiračkim pogonom, pogonom za izradu montažne(fert) tavanice, kamionima za dovoz i razvoz materijala, viljuškarima itd.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
018 550 907 018 550 ... - Kliknite za broj
Faks:
Telefon:
RATE