RATE

antioksidans.com

Leskovac, 16000

Lečenje najtežih bolesti alternativom i sirovom hranom

Adresa: Leskovac
16000
Telefon:
063 8309 803 063 8309 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://antioksidans.com/

Radno vreme

:
pon-pet: 9-20h
subota: 9-15h
nedelja: -
Aktivnosti: Zdrava hrana
Ključne reči: rak, kancer, tumor, maligne bolesti, dijabetes, osteoporoza, infarkt, hronične bolesti, lečenje, alternativa, zdrava hrana, sirova biljna hrana, veganstvo, zdrava hrana, organska hrana, tretmani
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Svedoci smo prave najezde velikog broja teških bolesti. Kod nas u Srbiji trenutno stanje je da svakih 10 minuta umre po jedna osoba od srčanih bolesti a godišnje se evidentira preko 36.000 novih slučajeva oboljenja od raka od kojih preko 20.000 umre sa tempom uvećanja od 15% godišnje.  Poređenja radi 1999. godine broj obolelih je bio oko 20.000. Po broju smrtnosti od kancera, Srbija je na prvom mestu u Evropi .Ovome treba dodati i posledice bačenog uranijuma kojim je 1999. zasipana Srbija. Taj uranijum prolazi kroz tkzv. "latentni period" a to je period koji je potreban da se aktiviraju efekti radijacije. Najosetljiviji na posledice zračenja jesu kosti i limfomi koji će prvi odreagovati na radijaciju. Tako je "latentni period" ili potrebno vreme za aktiviranje leukemije i limfnih tumora oko 7 godina što od 1999. + 7 iznosi 2006. Godina 2006 je godina eksplozije ovih vrsta malignih oboljenja. Za sve ostale tumore i kancere ovaj period iznosi 15 godina što ukazuje da će godine od 2014. pa nadalje biti godine prepune ovakvih oboljenja. Prognoze zdravstvenih organizacija za Evropu su da će, ako se zadrži ovakav tempo oboljevanja, već u 2020. godini, svaki treći, (u Engleskoj npr. svaki drugi) stanovnik imati neki oblik tumorskog oboljenja. 

Prema podacima Američkog udruženja za kancer (ACS), u Americi trenutno od kancera umre  oko 1620 osoba na dan, tj. više od jedne osobe na minut. Prema ovim podacima, kancer je na drugom mestu po broju smrtnosti u Americi. Prvo mesto i dalje pripada srčanim oboljenjima. Prema podacima Američkog udruženja za srčane bolesti, u Americi od ove bolesti dnevno umire oko 2150 amerikanaca, što znači svakih 40 sekundi po jedna osoba. Ne treba zanemariti ni dijabetes koji je u ekspanziji zadnjih godina. Trenutno u Americi ima 29.1 milion ljudi sa dijabetesom ili 9.3% od ukupne američke populacije. (National Center for Chronic Disease Prevention and Health Promotion )

Sigurno je da Vi ne bi ste želeli da budete deo ove statistike i ako imate želju da sačuvate zdravlje svoje ili svojih najbližih, odvojićete malo vremena kako bi se pravilno informisali.Namera ovog sajta www.antioksidans.com je da upozori građane Srbije na vreme koje dolazi. Postoji mnogo sajtova i literature sa sličnim informacijama ali, naša namera je da sve te razbacane informacije prikupimo i sistematizujemo na jednom mestu, pa bi ovaj sajt mogli da nazovemo kao svojevrsni


SAVETNIK ZA BORBU SA NAJTEŽIM BOLESTIMA.


Ovaj sajt se bavi aktuelnim, teškim bolestima i to: rak, bolesti srca, diabetes, osteoporoza, artritis, multiplaskeroza i drugim autoimunim bolestima ali ne na konvencionalan način već se uglavnom oslanja na alternativu. Možda bi Hipokrat to najbolje objasnio: “Neka hrana bude lek tvoj i neka lek tvoj bude hrana”. To ne znači da treba zapostaviti konvencionalnu medicinu, već je dopuniti, bar u onim područjima gde ona daje katastrofalne rezultate, a to su hronične bolesti.

Pokazaćemo Vam kako možete u potpunosti da sprečite oboljevanje od pomenutih bolesti a ukoliko i imate neku od njih, i ako su Vam prognoze možda sumorne, ne brinite. Vaše šanse za izlečenje su vrlo visoke. Sve što treba da uradite je da pročitate ove tekstove i malo razmislite.

Posebno je bitno da oni koji su već imali dodira sa tumorskim bolestima, koji su operisani i "izlečeni" zauzmu pravilan stav u vezi očuvanja svoga zdravlja. Operacije tumora i malignih kancera nisu trajno rešenje tipa "ja sam bio bolestan ali sada sam operisan i izlečen i zato ne želim više da pričam o tome". Operacije u ovakvim slučajevima su samo dobitak na vremenu koje morate da iskoristite da izvršite radikalne promene u svom životu. Ako je bolest jednom bila prisutna to znači da je organizam pokazao sposobnost za kreaciju tumora koji će svakako pokušati, poput feniksa, da ponovo izraste.

Informišite se na: www.antioksidans.com

Pročitajte ceo tekst

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
063 8309 803 063 8309 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
RATE