RATE
Adresa: Bulevar oslobodjenja 147 lokal 31
16000 Leskovac
(predmet dostupan osobama sa invaliditetom)
Telefon:
016 260 002 016 260 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Faks:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.tendprotect.rs

Radno vreme

:
PON-PET: 8-15 h
Aktivnosti: Poslovne usluge
Ključne reči: tenderi, javne nabavke, konsalting, savetovanje, Leskovac, konsultant za javne nabavke, procena rizika, zaštita lica imovine i poslovanja, bezbednost
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Preduće TEND PROTECT doo osnovano je 2015 godine i usko sepcijalizovano je za poslove javnih nabavki u Republici Srbiji.

Naše dugogodšnje iskustvo u poslovima javnih nabavki nastojimo da pretočimo u poslove za sva mikro, mala i srednja preduzeća kao i preduzetnike koji imaju rezerve i sumnje u postupke javnih nabavki, a sa druge strane nemaju znanja i stručne kadrove za pripremu često preobimne konkursne dokumentacije za učešćče u postupku javne nabavke.

Zašto je potrebno koristiti usluge specijalizovanog konsultantskog preduzeća?

Mi raspolažemo dugogodišnjim iskustvom u poslovima javnih nabavki. Naši saradnici su iskusni pravnici, menadžeri i službenici za javne nabavke koji se više od 10 godina bave poslovima javnih nabavki, koji kroz višegodišnje iskustvo u pripremi tenderske dokumentacije ili ponude za učešće u postupku javne nabavke poseduju znanja i iskustva koja se stiču kroz seminare i rad. Konsultant za javne nabavke se ne postaje preko noći već su potrebne godine rada i učenja.

Naš posao je da za Vas izvršimo analizu tenderske dokumentacije, damo smernice i uputstva za prikupljanje neophodnih dokaza za učešće u postupku javne nabavke, pomognemo Vam da pripremite blagovremenu, odgovarajuću, prihvatljivu i konkurentnu ponudu, kao i da zaštitimo Vaša prava i interese.

U Srbiji se godišnje na Javne nabavke potroši preko 300 milijardi dinara. Taj novac je naš novac, novac svih nas građana i privrednika Srbije i predstavlja dovoljno finansijskih sredstava za sve ponuđače, a ne samo za „odabrane“.

Cene naših usluga prilagođene su klijentima prema njihovim potrebama i mogućnostima i mogu obuhvatati kako pojedinačne poslove tako i usluge na tromesečnom, šestomesečnom ili godišnjem nivou, a sve prema ekomoskom potencijalu i interesovanjima.

Pored ponuđača, naše usluge namenjene su i naručiocima koji nemaju osposobljene stručne kadrove da zakonito sprovedu i realizuju svoj plan Javnih nabavki. Pored godišnjih ugovora koji obuhvataju kompletno vođenje postupaka javnih nabavki (izradu plana javnih nabavki, izradu svih normativnih akata vezanih za poslove javnih nabavki, vođenje postupaka javnih nabavki, kvartalne i ostale izveštaje), naši službenici za javne nabavke mogu vršiti i pružanje konsultantskih usluga i za konkrene postupke javnih nabavki za koje je zbog određenih specifičnosti potrebno šire znanje i iskustvo od onog kojim raspolažu upošljenici naručioica.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na telefone 063/653-932, 016/260-002 ili putem e-maila: office@tendprotect.rs

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
016 260 002 016 260 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Faks:
Telefon:
Telefon:
RATE