Adresa: 37260, Varvarin
Mobilni telefon:
062 220 988 062 220 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://dekorativnacigla.rs

Radno vreme

:
11h do 20h svakog dana
Aktivnosti: Crep i opeka, cigle
Ključne reči: dekorativna cigla Varvarin - proizvodnja dekorativne cigle Varvarin - prodaja dekorativne cigle Varvarin - dekorativni kamen Varvarin - rustik cigla Varvarin - žardinjere Varvarin
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Firma “Design group Almažan” (Stone Ideale) je porodična firma sa sedištem u Varvarinu u Srbiji. Započinje rad nakon izložbe na sajmu građevine 2006. “Design group Almažan”,odnosno, naš brend „Stone Ideal“ se smatra pionirom ponude dekorativnog kamena i dekorativne cigle u Srbiji. Veliko iskustvo u dizajnu enterijera stečeno u Rusiji doprinelo je da proizvodi naše firme budu odličnog kvaliteta.

Paleta proizvoda dekorativnih cigli i dekorativnog kamena je velika. Sadrži različite boje i teksture. Pored savremenog dizajna “Design group Almažan” izrađuje dekorativni kamen i dekorativnu ciglu koji verno oslikavaju kamen i cigle iz doba Rimskog carstva i Rusije iz vremena carice Ekaterine Velike. Pored stalnog unapređivanja tehnologije proizvodnje firma je u mogućnosti da proizvede veću količinu materijala ukoliko je to neophodno.

Mi imamo kvalitetniji proizvod od konkurencije

Način proizvodnje je od suštinske važnosti. Koristi se beli cement koji u svom sastavu ima additive i jačine koji daleko prevazilaze obični cement i gips i koji štite proizvod od vlage, mraza i UV zračenja . Ovakvim načinom proizvodnje ne samo da se razlikujemo od konkurencije već stvaramo proizvod visokog kvaliteta kojim će klijent zasigurno biti zadovoljan. Pored same proizvodnje, naš tim besplatno savetuje potencijalne klijente oko svih nedoumica, problema.

Proizvodi „Stone Ideale“ su sjajan odabir arhitekti, građevinara, odnosno, svih onih koji žele da svoj enterijer i eksterijer urede na jedinstven način.
Ukoliko želite da stambeni, poslovni prostor, fasade, ograde, staze, letnjikovce, bilo koje veličine, stilizujete modernim materijalom „Stone Ideale“ će ispuniti Vaša očekivanja!

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Mobilni telefon:
062 220 988 062 220 ... - Kliknite za broj
Telefon: