RATE

Vodoinstalaterske popravke

Objavljeno: 6.5.2021. 13:07

ZAMENA I POPRAVKA SLAVINA (BATERIJA)

Zamena, prodaja i popravka slavina (baterija) svih vrsta, "minoti", "diplon", "armal" i druge. Pod popravkom podrazumevamo zamenu i popravku glava, zamenu virbli 1/2 i 3/4, čiscenje od kamenca i prljavštine.

Na naše ugradjene baterije dajemo 5 godina garancije a na svaku popravku 2 godine.

ZAMENA, POPRAVKA I ČIŠĆENJE BOJLERA (ČIŠĆENJE OD KAMENCA, ZAMENA GREJAČA, ZAMENA TERMOSTATA)

Znajući da je naša voda dosta tvrda, bojleri u Srbiji su puni kamenca i treba ih čistiti jednom u 2 godine u proseku.

Pored čišćenja od kamenca, vršimo zamenu grejača, flansi, sonda, dihtunga flanši, jahača flanši, zaštitnog termostata, radnog termostata, brinoks creva, elektro instalacije.

Na sve naše popravke dajemo garanciju od 2 godina. Takodje prodajemo i ugrađujemo prohromske kazane 50, 60, 80l. Prohrom od kojih se izrađuje bojler je vrhunskog kvaliteta pa zato dajemo garanciju 20 godina.

ZAMENA I POPRAVKA WC ŠOLJA, LAVABOA, BIDEA, VODOKOTLIĆA...

Usled starosti i nestručne ugradnje wc šolja često se rasklima, curi, osećaju se neprijatni mirisi kanalizacije. Sve to možemo brzo i efikasno popraviti i dovesti u isptavno stanje. Kod lavaboa i sudopera pored pomenutih kvarova, često dolazi do zapušenja i curenja sifona. Čišćenjem ili zamenom rešavamo i taj problem.

Kako je voda sve skuplja, vodokotlić može imati pogubnu ulogu za Vaš kućni budžet. Blagovremenom intervencijom, zamenom plovaka, zvona, gibljivog creva, brinoks creva, ek ventila ili kompletnog vodokotlića, možete smanjiti Vaše rashode za vodu.

ČIŠĆENJE I OTPUŠAVANJE KANALIZACIJE (FEKALNE, SUDOPERSKE)

Usled dugogodišnjeg korišćenja, kanalizacione cevi se često zapuše.

Brzom intervencijom, ručnom ili mašinskom sajlom rešavamo problem.

UGRADNJA PLASTIČNIH CEVI ZA VODU I POPRAVKA POSTOJEĆIH

Zadnjih desetak godina trend je da se pocinkovane vodovodne cevi, menjaju plastičnim. Prednosti plastičnih cevi su mnogobrojne a najveća je kvalitet vode za piće.

Vršimo usluge zamene i popravku vodovodne instalacije plastičnim i pocinkovanim cevima, kao i izradu vodovodne instalacije i kompletnih kupatila.

RATE