Siguran transport novca i vrednosti

Objavljeno: 14.10.2021. 15:23

Kada govorimo o transportu novca i vrednosti, diskrecija i tajnost predstavljaju osnove samog transporta. Pogotovo ako se vaše poslovanje oslanja na gotovinu, onda sigurno znate koliko je važno isporučiti ga od tačke A do tačke B. 

Transport novca i vrednosti vrlo često predstavlja veliki izazov koji zahteva profesionalni pristup, vrhunsku opremu i vešto, stručno i iskusno osoblje kompanije koja će taj prevoz obaviti.

S obzirom na to da je transport ovakve vrste kompleksan, svaka pojedina stavka takvog prevoza mora biti pomno razrađena. Zbog specifičnosti predmeta koji se transportuju kompanije koje se bave ovakvom vrstom prevoza najčešće koriste vozila koja su opremljena su specijalnim sefovima i koferima za transport novca, GPS uređajem kao i radio vezom sa kontrolnim centrom i panik tasterom.

Službenici obezbeđenja, posebno odabrani i angažovani na ovoj vrsti posla obučeni su za taj posao, takođe poseduju sertifikate i licence za obavljanje poslova sa korišćenjem oružja.

Koje su prednosti angažovanja profesionalne firme za transport novca i vrednosti?

  • Brzina
  • Sigurnost za svoje zaposlene
  • Fleksibilnost
  • Efikasni troškovi
  • Ušteda vremena

Ako je i vama potreban transport novca i vrednosti, odabirom SION GARD-a zasigurno nećete pogrešiti. 

Sion Gard ima dugu tradiciju i pregršt zadovoljnih korisnika koji su garancija kvaliteta transporta koji obavljaju. Više o brojnim uslugama koje nude možete pronaći na: http://www.siongard.com/usluge