Fizičko-tehnička zaštita kojoj možete verovati

Objavljeno: 14.10.2021. 15:13

Sigurnost i privatnost dve su strane istog novčića. Ne možete imati privatnost bez sigurnosti i obratno. Sigurnost kao tema u poslednjih nekoliko godina nastavila se popularizovati iz razloga što beležimo rast broja provala i krađa.

Uz sve veći postotak kriminala, zaštita i sigurnost ljudi i imovine važniji su nego ikada pre. Odabir pravog sistema tehničke zaštite za vas može predstavljati veliki izazov kada ne znate šta tačno potražiti, i zato je tu za vas – SION GARD.

Sion Gard pruža vrhunsku uslugu iz oblasti fizičkog obezbeđenja, zaštitu lica i objekata, industrijskih pogona, gradilišta, poslovnih zgrada, javnih skupova i manifestacija, zaštitu lica u mestu i pokretu.

Pruža zaštitu i od provala, pljački, fizičkog napada na objekat kao i protivpožarnu zaštitu.

Imaju bogato iskustvo u realizaciji fizičke zaštite lica (lično obezbeđenje) kao i dragocenosti u mestu i pokretu, a često su bili nosioci posla za najzahtevnije javne skupove i manifestacije, između kojih se ističu koncerti „Rolling Stones“ „Duran Duran“ „Kool & The Gang” „AC/DC“, Bajaga i instruktori, Vlado Georgijev, Billy Idol…

Pored toga nude kompletnu zaštitu vašeg objekta uz pomoć tehničke zaštite.

Skup mera i aktivnosti tehničke zaštite koje su u prilici da vam pruže su:

  • Ugradnja i instalacija tehničke opreme za video nadzor
  • Ugradnja i instalacija protivprovalnih sistema
  • Ugradnja i instalacija sistema kontrola pristupa

Ono što je najbitniji segment u sistemu tehničke zaštite jeste usluga alarm – monitoring.

ALARM MONITORING (daljinski nadzor) je vid obezbeđenja koji funkcioniše tako što se ugrađeni alarmni sistemi na objektu korisnika povezuju sa Monitoring centrom.

Njihovi iskusni operateri preko najsavremenijih softvera prate rad povezanih alarmnih sistema. Na taj način objekat je 24 časa pod budnim okom operatera.

Fizičko, tehničko i svako drugo obezbeđenje doprineće kvalitetnijem poslovanju svake firme. Uz procenu rizika i kvalitetno obezbeđenje možete samo napredovati, a svedoci smo mnoštva kompanija koje su zadovoljne zbog ovakvog izbora. Sigurni smo da nemate šta da čekate, donesite odluku već danas i unapredite svoje poslovanje.

Možete im se obratiti putem telefona 011/228-38-43 ili 069/885-67-11 ili ih posetiti na adresi Cvetanova ćuprija 20K Beograd.