Adresa: Cvetanova Ćuprija 20k
11050 Zvezdara
Telefon:
011 2283 843 011 2283 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.siongard.com/

Radno vreme

:
ponedeljak-nedelja: 00-24h
Aktivnosti: Obezbeđenje i detektivske usluge
Ključne reči: obezbeđenje beograd - zaštita od požara beograd - odrzavanje poslovnih i stambenih objekata beograd- video alarm i monitoring beograd - video alarm i monitoring novi beograd - fizicko-tehnicko obezbedjenje novi beograd
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama


SION GARD d.o.o. je privredno društvo sa sedištem u Beogradu, osnovano 2007. godine. Naše poslovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, kao i na apsolutnoj diskreciji i lojalnosti klijenata. Poslovanje SION GARD-a vođeno je ambicijom da u predstojećem periodu preuzmemo lidersku poziciju u Srbiji, pa čak i šire, u oblasti fizičko - tehničkog obezbeđenja i drugim srodnim oblastima.

Sion licence

Takođe, među prvima u svojoj delatnosti ispunili smo sve uslove za dobijanje neophodnih licenci za obavljanje usluge privatnog obezbeđenja, a sve u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju.

* Licenca za vršenje poslova fizičko – tehničke zaštite lica i imovine i održavanje reda na sportskim priredbama, javnim skupovima i drugim mestima okupljanja građana; Licenca broj:217
* Licenca za vršenje poslova obezbeđenja transporta i prenosa novca i vrednosnih pošiljki; Licenca broj: 249
* Licenca za vršenje poslova planiranja Sistema tehničke zaštite; Licenca br 28445
* Licenca za vršenje poslova montaže, puštanja u rad i održavanja Sistema tehničke zaštite i obuke korisnika; Licenca br 28446

Naši ciljevi

Poslovanje SION GARD-a vođeno je ambicijom da u predstojećem periodu preuzmemo lidersku poziciju u Srbiji, pa čak i šire, u oblasti fizičko - tehničkog obezbeđenja i zaštite od požara. Želimo da Vam pružimo paket usluga koji će Vam olakšati svakodnevnicu, mi ćemo uštedeti Vaš trud i novac, obzebedićemo Vas i Vašu imovinu, urediti Vaš prostor, izvršiti skladištenje Vaše robe.

Najveća potvrda da je usluga kvalitetno izvršena su naravno naši zadovoljni klijenti, ali i to da smo među prvima u Srbiji koji su ovakvu potvrdu dobili i od strane Međunarodne zajednice i to kroz dobijanje sertifikata ISO 9001:2015. Činjenica da smo prvo preduzeće na teritoriji Srbije koje je uspostavilo integrisan sistem menadžmenta bezbednosti informacija ISO/IEC 27001:2013 i sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015 dokazuje da ozbiljno pristupamo svom poslu i da je kvalitet zaista naša najveća snaga.

Kvalitet

Kvalitet pruženih usluga i zadovoljni klijenti su nam na prvom mestu. Svesni da su ljudski resursi ono što je najbitnije za dobro izvršenu uslugu, najviše pažnje posvećujemo odabiru kadrova. Da bi u tome uspeli imamo profesionalnu HR službu sačinjenu od diplomiranog andragoga, psihologa i trećeg člana komisije koji je zadužen za vođenje sektora one oblasti za koju se kadar bira (sektora fizičko-tehničkog obezbeđenja, zaštite od požara ili sektora čišćenja i održavanja).

Poslovanje

Ponosni smo na saradnju sa ustanovama i institucijama od velikog značaja i visoke osetljivosti, kao što su organi državne uprave, škole, poslovni centri... Imamo i bogato iskustvo u realizaciji obezbeđivanja lica i dragocenosti.
Često smo bili nosioci posla za najznačajnije javne skupove i manifestacije, sa ponosom ističemo koncerte grupa "Roling Stones", "Duran Duran", "AC/DC", "Cool and the Gang".

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 2283 843 011 2283 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon: