Adresa: Cvetanova Ćuprija 20k
11000, Beograd
Telefon:
011 2270 765 011 2270 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.imperiumsecurity.rs/

Radno vreme

:
Ponedeljak - nedelja: 24h dostupni
Aktivnosti: Obezbeđenje i detektivske usluge
Čišćenje objekata
Ključne reči: fizicko obezbedjenje beograd zvezdara - procena rizika beograd zvezdara - ciscenje i odrzavanje objekata beograd zvezdara
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Privredno društvo Imperium Security svoje poslovanje započelo je 2017. godine pod novopostavljenim zakonskim okvirima zakona o privatnom obezbeđenju.
Delatnost privatnog obezbeđenja dugi niz godina bila je neregulisana oblast. U tom periodu veliki broj firmi ove delatnosti temelje svog poslovanja postavilo je na procedurama koje nisu bile regulisane zakonom.

Kod Imperium Security-a to nije slučaj.

Od osnivačkog akta, prve radne procedure, prvog službenika obezbeđenja, sve je usklađeno sa zakonom o privatnom obezbeđenju koji je počeo da se primenjuje 01.01.2017. Ovako osnovana firma sigurno ima zdravije temelje na kojima posluje I to je upravo ono što nas izdvaja od svih ostalih firmi za privatno obezbeđenje.

Nova u ovoj delatnosti morala je da postavi čvrstu platformu i ponudi kvalitet, profesionalnost, sigurnost i sve što podrazumeva ispunjenje svih potrebnih uslova za lidersku poziciju u ovoj oblasti.
Tu se ubraja licenca za procenu rizika u zaštiti lica, imovine, I poslovanja, za obavljanje fizičke zaštite I održavanje reda na sportskim, javnim i drugim mestima okupljanja građana.

Naši službenici obezbeđenja su svi  licencirani I ispunjavaju sve zakonom propisane uslove za obaljanje poslova privatnog obezbeđenja, ali osim toga oni su pouzdani, visoko motivisani, profesinalni, ažurni, operativni I opravdavaju u svakom smislu svoje angažovanje.

Naravno da je kvalitet najbolja reklama I upravo zahvaljujućI tome vrlo brzo smo došli do proširenja obima posla, a samim tim I do mogućnosti da vam ponudimo sve oblike fizičke zaštite lica i imovine.

Imperium Security nudi:

  • procenu rizika
  • obezbeđenje objekata
  • obezbeđenje ličnosti
  • redarsku službu
  • mobilno obezbeđenje.

Raspolažemo sa visokoopremljenim koc-om koji je svojim klijentima na raspolaganju 24h.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 2270 765 011 2270 ... - Kliknite za broj
Telefon: