Adresa: Gornjogradska (ex Save Kovačevića) 7m, Zemun
Beograd, Srbija
Telefon:
011 3163 371 011 3163 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.veterinarskaordinacijacirkovic.com

Radno vreme

:
pon-pet: 9-19h sub: 10-13h
Aktivnosti: Veterinari i veterinarske ambulante
Ključne reči: prevencija, veterinarka ambulanta zemun, novi beograd, obeležavanje mikročipom, kardiologija, dermatologija, hirurske prevencije
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

VETERINARSKA ORDINACIJA ĆIRKOVIĆ

Privatna veterinarska ordinacija ”Ćirković” počela je sa radom 01.11.2000. god.U ulici Save Kovačevića br. 7m, ili u Gornjogradskoj ulici, kako danas ulica nosi naziv. Već šesnaest godina uspešno radimo na polju pružanja zdravstvene zaštite životinja.

Od prvog dana našeg rada trudimo se da opravdamo Vaše poverenje stručnošću i ljubaznošću zaposlenog stručnog tima, koji pruža profesionalno usluge, kako u preventivnoj nezi zdravih kućnih ljubimaca, tako i u dijagnostikovanju i lečenju njihovih oboljenja. Pored navedenog, omogućavamo i stručnu edukaciju samih vlasnika, radi očuvanja njihovog zdravlja.

Najbolja garancija i preporuka našeg profesionalnog rada su naši stalni pacijenti, kojih je preko 5000 sa područja Zemuna i Beograda. Svima smo omogućili kvalitetnu uslugu sa savremenim dijagnostičkim aparatima i visokom stručnošću kadra u prijatnom i klimatizovanom prostoru.

Posetite našu Facebook stanicu kako bi se informisali o tekucim akcijama i obavestenjima znacajnim za vlasnike kucnih ljubimaca.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 3163 371 011 3163 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon: