Adresa: BRATSTVA I JEDINSTVA 59 , VALJEVSKOG ODREDA 29 ,BORČA
Telefon:
011 3329 632, 064 0005 588 011 3329 ... - Kliknite za broj
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.krevetidusecimirkovic.com/

Radno vreme

:
pon-pet 09-19h sub 09-14h
Aktivnosti: Nameštaj - prodaja
Ključne reči: dušeci - kreveti - nameštaj - nameštaj borča - jastuci - posteljine - tepisi - kupovina nameštaja - kupovina nameštaja borča - kupovina nameštaja beograd
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Kreveti i dušeci Mirković je specijalizovana  radnja za prodaju kreveta i dušeka po  meri. Kod nas možete po najpovoljnijim cenama pronaći krevete i dušeke u standardnim i vanstandardnim dimenzijama. Trenutno poslujemo u dva objekta u Borči, ali dostavu robe vršimo na teritoriji celog grada, kao i na teritoriji čitave Srbije (dostava robe za unutrašnjost se vrši preko proverenih kurirskih službi o trošku kupca).

NAŠA VIZIJA
Vizija našeg malog poslovnog okruženja je da proširimo asortiman robe koju nudimo, kao i da u narednom periodu proširimo distributivnu mrežu.

MISIJA
Naša misija je zadovoljan kupac. Ukoliko ste vi kao krajnji korisnik usluga zadovoljni dobijenim proizvodom naša misija je ostvarena. Ubeđeni smo da ćemo u narednom periodu biti još bolji, kao i da ćemo prijateljski odnos koji negujemo sa našim kupcima održavati sve dok postojimo.

SARADNJA
Posetite nas u našim prodajnim salonima u ulici Bratstva i jedinstva 59 ili Valjeskog odreda 29 u Borči i uverite se na licu mesta zašto naši kupci nemaju zamerke na naše proizvode. Kupci iz unutrašnjosti mogu nas kontaktirati na naše brojeve telefona ili putem on line formulara sa naše kontakt strane. Odgovorićemo vam u najkraćem roku.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 3329 632, 064 0005 588 011 3329 ... - Kliknite za broj
Telefon:
Telefon: