Adresa: Ugrinovački put 83lj
11080, Zemun
Telefon:
065 3726 777 065 3726 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://afrodizijak.rs/
Aktivnosti: Dijetetski preparati
Dijetski suplementi
Ključne reči: preparati za potenciju - afrodizijak - prirodni afrodizijački proizvodi - prirodni preparati za potenciju
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Proizvodi 48 Hours Gold su prirodni afrodizijački proizvodi sa ekstraktom ginsenga koji u prirodnoj kineskoj medicini važi za jak prirodan afrodizijak što omogućava nezaboravan provod Vama i Vašem partneru.

Ginseng podstiče reproduktivni sistem i cirkulaciju kod muškaraca zbog čega mu se pripisuje osobina da koriguje erektilnu disfunkciju i otklanja mušku impotenciju.Ovi proizvodi obećavaju dinamičnost i nove performanse dok istovremeno podižu Vašu energiju. Dejstvo ovih proizvoda traje i do 48 sati.

U ponudi imamo:

  • 48 Hours Ginseng Čokolada za muškarce
  • 48 Hours Ginseng Kafa
  • 48 Hours Gold Drink
  • 48 Hours Ginseng Lady Čokolada

U 48 Hours Gold proizvodima nalazi se optimalna količina korena biljke ginseng koja će Vam dati neophodnu energiju. Korišćenjem 48 Hours Gold proizvoda problemi kao što su potencija i nedostatak seksualne želje potpuno nestaju zbog snažnog delovanja ekstrakta korena žen-šena.

48 Hours Gold proizvodi ne savetuju se samo osobama koji imaju problema sa potencijom ili seksualnom željom. Ovi  proizvodi se savetuju svima koji žele da poboljšaju i ubace sasvim novu energiju u svoj seksualni život i ostave pozitivan utisak.Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
065 3726 777 065 3726 ... - Kliknite za broj
Telefon: