RATE
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 60
11000 Beograd
Telefon:
011 3242 368 011 3242 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Faks:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.bajatours.co.rs

Radno vreme

:
ponedeljak-petak: 10-19h
subota: 11-15h
Aktivnosti: Turističke i putničke agencije
Avio karte
Ključne reči: turisticka agencija,putnicka agencija,putovanja,turistička agencija,turizam,bajatours,baja turs,evropski gradovi,jednodnevni izleti,vikend,Bec,Venecija,Budimpesta,Maribor,Grac,Ohrid,Prag,Berlin,Minhen,Pariz,dvorci,dvorac,Italija,Makedonija,Austrija,Slovenija,Bugarska,Grcka,Nemacka,Francuska,Madjarska,Ceska,Slovacka,Poljska,Krakov
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

EVROPSKI GRADOVI - CITY BREAK

U srcu Beograda već 8 godina posluje turistička agencija BAJA TOURS - licenca OTP 81/2010.
Dobitnik smo priznanja "ZLATNA AMFORA" za 2010.godinu za novi pristup i visok kvalitet usluga koje dodeljuje turistička revija YU TRAVEL!

Zahvaljujući našem entuzijazmu i sugestijama dosadašnjih klijenata, uspeli smo u svojoj nameri da naši putnici budu izuzetno zadovoljni i da nas svima preporučuju sećajući se svog nezaboravnog letovanja, zimovanja ili turističkog obilaska interesantnih destinacija.

Naše ekskluzivne ponude po najpovoljnijim cenama su turistički aranžmani na odabranim destinacijama u hotelima i apartmanima koji će svojim izgledom i konforom zadovoljiti sve Vaše zahteve. Zbog što udobnijeg putovanja obezbeđujemo prevoz luksuznim autobusima visoke turističke klase.

Našu ponudu smo proširili i specijalnim aranžmanima za sindikate i organizovane grupe, od jednodnevnih izleta do organizovanja seminara i sportskih radničkih igara.

Uspešno smo za nekoliko velikih sindikata realizovali putovanja za Ohrid, Veneciju, Beč, Prag i Budimpeštu, a možemo se pohvaliti i veoma uspešnim putovanjem u Essen na sajam Sečenja i rezanja koji smo po specijalnom zahtevu osmislili za finsku firmu, jednu od lidera u pomenutoj grani privrede.

Po zahtevu pripremamo i duhovna i poklonička putovanja: Poklonjenje moštima Sv.Nikole u Bariju, Trebinje-Dubrovnik-Mostar, Ohrid sa izletom u Albaniju, Bugarski duhovni centri, Grčki manastiri...

Zadovoljstvo naših klijenata će i u budućnosti biti naša ideja vodilja i podstrek da i dalje organizujemo putovanja na vrlo visokom nivou vodeći računa da cena aranžmana tog kvaliteta bude što pristupačnija.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 3242 368 011 3242 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Faks:
Telefon:
Telefon:
RATE