RATE
Adresa: Mišarska 12-14
11000 Beograd
Telefon:
011 3223 297 011 3223 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Aktivnosti: Restoran, bar, kafić
Restorani za svadbe
Ključne reči: restoran vračar, restoran beograd, restoran nacionalne kuhinje vračar, sala za venčanje vračar, sala za proslave vračar, kafana vračar, najlepša bašta vračar. restoran internacionalne kuhinje vracar
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

U jednom od najlepših delova Beograda u srcu Vračara u tihoj Mišarskoj ulici nalazi se restoran Sokoj.
U samom centru grada ali potpuno odvojen od gradske gužve restoran Sokoj će vam omogućiti da sa prijateljima i porodicom provedete vreme u oazi mira i zelenila uz bogatu ponudu domaćih i stranih kulinarskih specijaliteta.

Naš najveći adut je naša bašta, zapravo park sa dvadesetak stabala, cveća, fontanom u kojoj ćete zaboraviti gde se nalazite i koja će Vam pružiti osveženje u toplim letnjim danjima.

Kombinacija uzdržane otmenosti i „kariranog stolnjaka“ koju naš restoran pruža predstavlja savršeno mesto kako za poslovne sastanke tako i porodična druženja ali i proslave najznačajnih datuma-venčanja, rođendana, godišnjica. U zavisnosti od vremenskih prilika možete se odlučiti za naše sale koje primaju do 100 gostiju ali i baštu koja može da ugosti čak do 200 zvanica.

Prijatna atmosfera, prigušena muzika, ljubazno osoblje pretvoriće restoran Sokoj u Vaše omiljeno mesto u gradu.
Dočekaće Vas domaćin Branko lično, a ako on kojim slučajem trenutno nije tu, prazninu će popuniti Ijubazan osmeh njegove gospodje Mice, ćerke Snežane i sina Nebojše.
Čekamo Vas.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 3223 297 011 3223 ... - Kliknite za broj
Telefon:
RATE