RATE

Komentari polaznika

Ja sam zavrsio kurs i u potpunosti sam zadovoljan. Profesor Gogic to radi sa puno strpljenja i razumevanja. Meni mnogo znaci da se i nakon zavrsenog kursa mogu konsultovati sa profesorom koji je uvek spreman za dodatna objasnjenja. Preporuka za svakog ko zeli da se bavi knjigovodstvom.
Ranko Ilić

 
Ja sam,trenutno polaznik ovog kursa,i zaista sam zadovoljna,jer za vrlo kratko vreme moze da se savlada praktican deo knjigovodstva,s tima da na svako pitanje mozete dobiti odgovor od profesora Dragana,u svako doba dana,sto je veoma vazno i korisno,da resimo na vreme sve nedoumice vezane za materiju. Preporucujem ga svakome,tko zeli da se bavi ovim poslom......sve pohvale!
Dragana Dodikovic

 
Kurs je odlican.. omogucava da za kratko vreme savladate postupak vodjenja knjiga.. takodje, postoji program koji vecinu stvari sam obavi, a profesor Dragan je tu da objasni sustinu.. dobro je sto se rade primeri iz prakse, nema teoretisanja, jer dzabe teorije kad ne znate to da primenite u praksi..moje pohvale i svakom bih ga preporucila.
Ivana Sudzuk

 
Sve pohvale za fantasticnog profesora Dragana Gogica. Preporucujem svima koji zele da nauce ovu materiju da se obrate upravo njemu, to je covek sa ogromnim iskustvom u ovom poslu i sto je najbitnije, sa ogromnim iskustvom u prenosenje znanja. Prirucnik koji dobijete, a ciji je autor, dovoljan je da sami kod kuce naucite veliki deo ovog posla i samostalno radite. Ja bih mu se ovom prilikom i zahvalila na svemu sto me je naucio, mnogo mi je znacilo.
Ana Filipovic

 
Odlican kurs knjigovodstva koji je omogucio vec nekolicini ljudi koje znam da dobiju i zadrze posao. Najbolja osobina kursa je brzo usvajanje gradiva, zahvaljujuci dobrim primerima i prijemcivim objasnjenjima. Profesor Gogic je iskusan predavac, a uz sve to jos mozete dobiti softver koji koristite na kursu za besplatnu upotrebu van skole na neko vreme.
Svezaposao Srbija

 
Свака част на обуци за професора Гогића. Све је јасно и прецизно дефинисано. Ову обуку би требало увести у образовне планове за средње школе и факултете. Један мој познаник је после знања које је добио кроз курсу, добио посао у Аустралији и након тога га на основу знања примише и на магистарске студије и ако нема ни економску школу. Препорука за све који желе да исправно воде финансије или да знају шта све треба да се обрачунава или предаје надлежним службама.
Далибор Дашић

RATE