RATE
Adresa: Hadzi Prodanova 11
11000, Beograd
Telefon:
011 3440 425 011 3440 ... - Kliknite za broj
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci

Radno vreme

:
pon-pet: 09-21
sub-ned: 09-18
Aktivnosti: Frizerski saloni
Saloni lepote
Ključne reči: Frizer, manikir, pedikir, šminka, Vračar, Beograd
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Pozivamo Vas da posetite naš salon na Vračaru, u Hadži Prodanovoj ulici broj 11, i uživate u prijatnom ambijentu i opuštajućoj atmosferi.

Studio Shoo Shoo nudi sve vrste frizerskih usluga, kao i usluge profesionalnog šminkanja i manikir. Za rad u salonu odabrali smo proizvode vrhunskog kvaliteta, koje uz konsultaciju sa frizerom možete koristiti za negu kose kod kuće.
Bez obzira da li se odlučite za šišanje, farbanje, mini-val, šatiranje, feniranje, nijansiranje, tretmane za negu kose, šminkanje ili manikir, izlivanje i ojačavanje noktiju, dobićete profesionalni tretman, pažnju i uslugu prilagodjenu Vašim potrebama.
Naš tim čine ljudi sa dugogodišnjim iskustvom, u čijem radu možete prepoznati entuzijazam i ljubav prema poslu. Cilj nam je da se osećate lepo i zadovoljno, jer je Vaše zadovoljstvo garancija kvaliteta naših usluga. Trudimo se da održimo visok standard, konstantno se usavršavajući i obraćajući pažnju i na najsitnije detalje. 

Koncept i princip poslovanja salona podržan je posebnim kalendarom, koji donosi originalne i atraktivne promotivne akcije tokom godine. Svake druge nedelje očekuje Vas novi razlog za dobro raspoloženje!

Dobrodosli,
Shoo Shoo tim

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 3440 425 011 3440 ... - Kliknite za broj
Telefon:
RATE