RATE
Adresa: Sime Igumanova 2-4
11000 Beograd
Telefon:
011 2450 976, 011 2420 296 011 2450 ... - Kliknite za broj
Faks:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.ecotip.rs/

Radno vreme

:
pon-pet 9-17h
Aktivnosti: Filteri
Mašine za prehrambenu industriju
Ključne reči: proizvodnja filter vreća,kasetnih filtera,izrada filtera prema zadatim aplikacijama,prostorna i industrijska filtracija,pekarstvo-oprema vuneni i filcani materijali za veknerice i kiflerice,transportne trake za prenos testenih komada
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Poštovani,

Firma "ECOTIP" d.o.o. sa Vračara, Sime Igumanova 2-4,se bavi proizvodnjom i distribucijom Ecofil filtera za sve vrste klima uređaja po standardu EN779.

Filteri klase G1-G4...grubi filteri u pločama,kaseti filteri,tvrdi V džepni-kompaktni filteri Apsolutni filteri klase H10-H14,U15-U17 sa stestima i jediničnim atestima i sertifikatima kvaliteta za zahtev kupaca.

Ecofil filteri se koriste za sve vrste klima uređaja i u svim proizvodnim pogonima poslovnim zgradam,bolnicama farmaciji,komjuterskim centrima,elektronskoj industriji i raznim drugim aplikacijama.

Ecofil filteri za lakirne kabine kao predfilteri,podni filteri,plafonski filteri i isto tako kao temperaturni filteri u sušačima koje koristi automobilska industrija,auto-lakirerske radnje i fabrike za proizvodnju nameštaja.

Ecofil filteri za industrijsku filtraciju za otprašivač.Izrada u obliku filter vreća,džepnih filtera i filter patrona za razne industrijske aplikacije koje se koriste u farmaciji,i hemijskoj industriji,krečanama,cementarama,livnicama,željezarama,drvna,prehrambena,incineratori,šećeranama,i razne druge aplikacije.

ECOFIL filter platna za vazdušna korita za transport cementa,peepla,glinice i dna silosa.

Ecofil filter za filtraciju tečnosti-filter platna i trake za galvanizacije tretman odpadnih voda ,proizvodnja šećera,glinice i hemijska industrija i razne druge industrijske aplikacije.

Takođe Vas molimo da pripremite generalne i konkretne potrebe i upite sa naznakom,filter klasa,dimenzija.Mi ćemo vam na bazi toga izraditi i ponuditi odgovarajući Ecofil filter.

Posedujemo sertifikat kvaliteta ISO9001 i ekološki sertifikat ISO 14001.

 

 

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Komentar / Oceni

RATE
Ovo preduzeće još uvek nema komentara, pošaljite svoju ocenu i pomozite drugima!

RATE

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 2450 976, 011 2420 296 011 2450 ... - Kliknite za broj
Faks:
Telefon:
Telefon:
RATE