Adresa: Vojvode Stepe 337, Voždovac
Beograd, Srbija
Telefon:
011 4207 307 011 4207 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon:
E-mail: Kontakt podaci
Veb: http://www.digitec.rs

Radno vreme

:
pon-pet: 9-18h sub: 10-14h
Aktivnosti: Štampa i štamparije
Ključne reči: reklamni materijali beograd, digitalna stampa vozdovac, ofset štampa vozdovac, stampa vozdovac, stampa na majicama, reklamne majice
Recimo da ste videli oglas mojgrad.rs

O nama

Digitec preduzeće locirano je u ulici Vojvode Stepe 337 na Voždovcu u Beogradu. Preduzeće Digitec osnovano je 2001. god i od osnivanja pa do danas cilj nam je da kvalitetnom i brzom uslugom odgovorimo na potrebe naše klijentele. Osnovna delatnost preduzeća je bilo umnožavanje medija i iza nas stoje mnogobrojni zadovoljni klijenti. Digitec u svom asortimanu nudi CD i DVD medije kao i svu prateću opremu renomiranih proizvođača i može u svakom trenutku da odgovori na potrebe potrošača bilo da se radi o maloprodaji ili veleprodaji.

Od 2005. godine Digitec proširuje svoje poslovne kapacitete i uvodi tabačnu digitalnu štampu, kako bi samostalno i efikasno poslovali i u tom polju. Sa vašom ili našom pripremom za štampu izrađujemo kvalitetan materijal. Takođe u ponudi imamo i sečenje svih vrsta folije, tako da smo time zaokružili jednu celinu i spremni smo da odgovorimo na sve potrebe naših klijenata. Brzina dostave, brzina umnožavanja i kvalitet usluge su osnovni razlozi zbog kojih se zadovoljni klijenti ponovo vraćaju. Naučili smo da razumemo kratke rokove i raspolažemo opremom i kapacitetima da brzo završimo posao na obostrano zadovoljstvo. Posebne pogodnosti nudimo kupcima na veliko, a potrebne količine se nalaze na našem lageru, tako da nema neprijatnosti u pogledu  čekanja.

Pročitajte ceo tekst

Ponude i popusti ovog entiteta

Kontaktirajte / zatražite ponudu

Telefon:
011 4207 307 011 4207 ... - Kliknite za broj
Mobilni telefon:
Telefon:
Telefon: