O nama

Objavljeno: 11.6.2021. 12:43

Agencija Finance Excellence je licencirana od strane Komore ovlašćenih revizora i registrovani u APR u registar pružaoca računovodstvenih usluga, što je zakonska obaveza za sve knjigovodstvene agencije da do kraja 2023. godine dobiju tu licencu i upišu se u registar.

Osnovna usluga Agencije Finance Excellence je računovodstvo koje obuhvata vođenje svih zakonski propisanih evidencija, knjiženje poslovnih promena, obračun poreza, obračun zarada, sastavljanje finansijskih izveštaja kao i praćenje propisa iz oblasti računovodstva i poreza i njihova blagovremena primena u poslovnim knjigama klijenta.

Agencijom rukovodi licencirani ovlašćeni računovođa, član Saveza računovođa i revizora Srbije od 1999. godine, sa dugogodišnjim iskustvom u računovodstvu i porezima. Ponosni smo na dobru poslovnu saradnju sa najvećim revizorskim kućama.

Želja da primenimo iskustvo i stručnost stečeno 17-godišnjim rukovođenjem računovodstvom jedne od vodećih finansijskih institucija u Srbiji, podstakla nas je da osnujemo Agenciju Finance Excellence. Možemo da se pohvalimo visokim kvalitetom usluga koje vršimo, dobrom organizacijom, ažurnošću, pouzdanošću, korektnim poslovnim odnosom i ljubaznošću. Na raspolaganju smo uvek kada je klijentima potrebno.

Za strana lica - komunikacija i dokumentacija na engleskom jeziku.

Zadovoljstvo naših klijenata je cilj i merilo našeg uspeha. Zajedno smo tim koji pobeđuje!